Beşiktaş’ta orta saha operasyonu

Beşiktaş’ta orta saha operasyonu

Teknik direktör Şenol Güneş’in takımın başına geçmesiyle Süper Lig’de çıkış yakalayan Beşiktaş, yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Kara Kartal’ın hedefinde Amir Hadziahmetovic veya Premier Lig’den Jonjo Shelvey’i transfer etmek var.

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’in takımın başına geçmesiyle Süper Lig’deki performansını yükselten Beşiktaş’ta hedef transfer döneminde yapılacak transferlerle kadroyu güçlendirmek ve puan tablosunda üst sıralara tırmanmak. Teknik direktör Şenol Güneş’in Delle Alli’nin performansından memnun olmaması sonucunda kadroya orta saha transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, ilk olarak Süper Lig’de Konyaspor formasıyla etkili performans gösteren Amir Hadziahmetoviç’i gündemine aldı.

Süper Lig’den Galatasaray’ın ve Trabzonspor’un da teklif yapığı Hadziahmetoviç için İngiltere Championship ekiplerinden Burnley’in de transfer etmek istediği iddia edildi. Galatasaray’ın Hadziahmetoviç için para+takas formulüyle transfer teklifi yaptığı, Trabzonspor’un ise sadece para teklif ettiği öğrenildi. Trabzonspor’un 2.5 milyon euroluk teklifini reddeden Konyaspor, Hadziahmetoviç için 5 milyon euro net gelir bekliyor. Beşiktaş’ın da para+takas şeklinde transfer yapacağı ancak Konyaspor’un bu tekliflere sıcak bakmadığı düşünülüyor.

Amir Hadziahmetoviç geçen sezon Konyaspor formasıyla çıkış yakaladı, bu sezon da istikrarlı bir performans sergileyerek 22 maçta 6 gol 2 asist yaptı. Beşiktaş’ın Hadziahmetoviç transferinin yanında İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United forması giyen Jonjo Shelvey için de transfer girişimlerinde bulunacağı iddia ediliyor. Bu sezon istediği forma süresine kavuşamayan tecrübeli orta saha uzun süredir Newcastle United forması giyiyor. Premier Lig’de istikrarlı bir şekilde her sezon 15 maç üstünde maça çıkan Shelvey orta sahaya kattığı dinamizm ile tanınan bir profi olarak dikkat çekiyor.

Jonjo Shelvey bu sezon Newcastle United formasını sadece 1 maçta giyebilirken, 5 maçta kadroya dahil olabildi. 11 milyon euro bonservis bedeli bulunan Shelvey’nin Beşiktaş’a sıcak bakabileceği ve bonservisinde takımını ikna edebileceği düşünülüyor. Jonjo Shelvey Newcastle United maçında 202 maça çıkarken, 18 gol atmış ve tecrübesiyle de Beşiktaş’ın orta sahasına güç katması beklenen bir isim konumunda bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN