Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer! 10 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer! 10 yıl sonra ilk kez...

Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'a Tadic'i ise Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş, transferde gaza bastı. Kartal, transferde 10 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmek için girişimlerini hızlandırdı.

Yeni sezon çalışmalarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten siyah-beyazlı ekip, ilk yabancı transferinde mutlu sona ulaştı.

Transfer döneminin suskun takımları arasında yer alan Beşiktaş, ilk yabancı transferini açıklamak için geri sayıma geçti. Şenol Güneş'in ısrarla istediği Sırp yıldız Tadic'i Fenerbahçe'ye, Halil Dervişoğlu'nu ise Galatasaray'a kaptıran siyah-beyazlı ekip, ilk transferini açıklamak için artık resmen gün sayıyor.

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Beşiktaş, İtalya Serie A ekibi Cremonese forması giyen Nijeryalı golcü futbolcu David Okereke ile yıllık 1.3 milyon Euro’dan prensip anlaşma sağladı.Cremonese ile bonservis pazarlıkları hızlandı. Beşiktaş, İtalyan ekibinin inadının kırılmasını bekliyor.

Siyah-beyazlı ekibin İtalyan temsilcisiyle kısa süre içerisinde anlaşmaya varması ve transferi açıklaması bekleniyor. 25 yaşındaki golcü futbolcu, geçtiğimiz sezon 38 karşılaşmada forma şansı bulurken takımına 9 gol 3 asistlik katkı sundu.

David Okereke - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

TARİHE GEÇECEK

Kartal, Nijeryalı golcü futbolcuyu kadrosuna katması halinde 10 yıl aradan sonra ilk kez bir Nijeryalı futbolcuyu kadrosuna katmış olacak.

Siyah-beyazlı ekip, son olarak 2013 yılında Nijeryalı golcü Michael Eneramo'yu kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN