Fırtına Baniya için devrede

Fırtına Baniya için devrede

Gelecek sezon Süper Lig’de rekabetçi bir kadro ile mücadele etmek isteyen Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek için çalışmalar başladı. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın raporu doğrultusunda Rayyan Baniya’yı listesine alan yönetim, Karagümrük ile temaslara başladı.

Geçtiğimiz sezon savunma hattından beklediği verimi alamayan Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica’nın isteği doğrultusunda stoper transferi yapmak istiyor. Bordo-Mavili ekip, geniş bir liste üzerinden çalışmalarına devam ederken Vitor Hugo’nun boşluğunu doldurabilecek bir ismi takıma katmak istiyor. Bordo-Mavililer, bu hedef doğrultusunda VavaCars Fatih Karagümrük’ün stoperi Rayyan Baniya’yı gündemine aldı.

632x314-rayyan-baniyadan-transfer-iddialarina-yanit-1680951533022.jpeg

Rayyan Baniya

Trabzonspor yönetimi, İstanbul ekibinin Başkanı Süleyman Hurma ile olan iyi ilişkilerini de kullanarak transferden olumlu bir sonuç almayı planlıyor. Buna karşın Rayyan Baniya’nın başka talipleri de söz konusu. Özellikle İtalyan ve İngiliz ekipleri de başarılı savunmacıyla ilgileniyor. Ayrıca yurt içinden bazı kulüplerin de Rayyan Baniya’nın durumunu yakından takip ettiği belirtiliyor. Karagümrük ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Rayyan Baniya, ülkemizde yerli statüsünde oynuyor.

Kırmızı-Siyahlı formayla geçen sezon 29 resmi maça çıkan başarılı stoper, 2 kez gol sevinci yaşadı. Marc Bartra’ya İspanyol kulüplerinin ilgisi devam ederken tecrübeli ismin satılması halinde elde edilecek bonservis ile Trabzonspor, transferde daha rahat hareket edebilecek. Elde edilecek gelir ile ilk olarak Baniya’yı bünyesine katmak isteyen yönetim, bonservisi elinde olan adaylar üzerinden de transfer operasyonu yapmaya hazırlanıyor. Trabzonspor, mali dengeleri koruyarak kadro güçlendirmek isterken oyuncularına gelecek teklifler bu durumda büyük önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN