Fırtına’da sakatlık kâbusu sürüyor

Fırtına’da sakatlık kâbusu sürüyor

Trabzonspor’a transferiyle taraftarı heyecanlandıran Mislav Orsic, ilk resmi maçına çıkmadan sakatlanarak sezonu kapattı. Bordo-Mavililerde son 4 sezonda 6 ay ve üzeri sakatlık yaşayan oyuncuların sayısı dikkat çekerken yönetim, Orsic için alternatif isim arayışına başlayacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’nın Kranj şehrinde sürdüren Trabzonspor’da, idman sırasında Mislav Orsic, altyapı oyuncusu Hakan Yeşil ile girdiği ikili mücadelede sakatlandı. MR’ı çekilen sol kanat oyuncusunun sağ diz bölgesinde ön çapraz bağ yırtığı ve iç yan bağ yaralanması belirlendi. Tedavisine başlanan Hırvat oyuncunun yaşadığı ciddi sakatlık Trabzonspor yönetimini, teknik ekibi ve taraftarı şoke etti. Bordo mavili takımla ilk resmi maçına çıkamadan sakatlanan Orsic’in 9 ay süre sahadan uzak kalması bekleniyor.

Bordo -Mavili takıma henüz 25 gün önce transfer olan Orsic, kariyerinin ilk büyük sakatlığını, resmi maça dahi çıkamadan Trabzonspor’da yaşadı. Trabzonspor’un Southampton’a 2 milyon 400 bin euro bonservis ödeyip, 1 yılı opsiyonlu olarak 3 yıl süreyle anlaştığı Orsic’e ilk 2 yılında 1 milyon 600 bin euro maaş ödenecek. Yönetim, büyük umutlar bağlayıp, yüklü maliyete girdiği oyuncunun sözleşmesini dondurarak, kadroda yer açmayı ve yeni transfer yapmaya hazırlanıyor.

Bu arada Trabzonspor’da bitmek bilmeyen sakatlık kabusu nedeniyle birçok futbolcu uzun süre sahadan uzak kalmıştı. Fırtına’da daha önce 7 ay sahalardan uzak kalan Edgar Ie ile yollar ayrılmış, yine aynı şekilde 7 aylık sakatlık yaşayan Dorukhan Toköz’de sezon sonunda takıma veda etmişti. Trabzonspor’a 2020 yılında transfer olduktan yaklaşık 1 ay sonra çapraz bağı yırtılan Anders Trondsen de 9 aya yakın süre iyileşememişti. Flaş transferlerden Gervinho da, uzun süreli sakatlık kabusu yaşayan oyuncular arasında yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN