Fırtına'nın Kartal'a karşı planı hazır

Fırtına'nın Kartal'a karşı planı hazır

Trabzonspor, Süper Lig’in 5’inci haftasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direkör Nenad Bjelica, yeni transferlerine şans vermeye hazırlanırken Hırvat teknik adamın orta sahadaki en büyük kozu ise Enis Bardhi olacak.

Trabzonspor’da yarın oynanacak Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıkları devam ederken teknik heyet, derbi planlamasını tamamlıyor.

Trabzonspor'un yeni transferleri Onuachu, Mendy ve Pepe Beşiktaş maçında Nenad Bjelica’dan forma bekliyor. Üst üste gelen yıldızlarla milli arayı dolu dolu geçiren Trabzonspor, güçlendirdiği kadro ile yakaladığı ivmeyi Beşiktaş galibiyetiyle sürdürmeyi hedefliyor.

paul.jpg

Hırvat çalıştırıcının, maçta oynamak istediklerini belirten üç oyuncudan Onuachu ve Mendy'i ilk 11'de başlatması bekleniyor. Sağ kanatta Visca'yı kullanmayı planlayan Bjelica'nın Pepe'yi ise skora göre 2. yarıda sahaya süreceği öğrenildi. 10 numarada Abdülkadir ile çok formda olan Bardhi arasındaki karar ise son idmanda verilecek. Ancak Bardhi’nin son dönemde yükselen performansı göz önüne alınınca Kuzey Makedonyalı oyuncunun formaya daha yakın olduğu ifade edildi.

bardhi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN