Galatasaray'a 18 milyon euroluk orta saha! 28 yıl sonra ilk kez... Tarihi transfer operasyonu!

Galatasaray'a 18 milyon euroluk orta saha! 28 yıl sonra ilk kez... Tarihi transfer operasyonu!

Ara transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, transfer operasyonunda kolları sıvadı. 18 milyon euroluk yıldız için harekete geçen sarı-kırmızılı ekip, 28 yıl sonra transferde bir ilke imza atmayı amaçlıyor.

Trendyol Süper Lig'de 21. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, transferde 28 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ara transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan sarı-kırmızılı ekip, 18 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, bu pozisyona takviye yapma kararı aldı. Aslan, 18 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

A Spor'un haberine göre; Orta sahasını güçlendirme kararı alan Galatasaray, İngiltere Premier League ekibi Burnley formasını terleten 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Josh Brownhill'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için çalışmalara başladığı öne sürüldü. Aslan'ın İngiliz orta sahanın transferi için tüm şartları zorlayacağı iddia edildi. İngiliz orta sahanın Burnley ile olan sözleşmesini sezon sonunda sona erecek olmasının sarı-kırmızılı ekibe avantaj oluşturduğu iddia edildi.

Josh Brownhill says patience is a virtue in the quest for survival | FourFourTwo

28 YIL SONRA İLK KEZ

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldız futbolcu, bu sezon İngiliz ekibinde 22 maçta görev alırken takımına 3 gol 1 asistlik katkı sundu.

Sarı-kırmızılı ekip, İngiliz orta sahayı kadrosuna katması halinde 28 yıl sonra bir ilke imza atmış olacak. Aslan, son olarak 1995 yılında Mike Marsh ve Barry Venison'u kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN