Gol makinesi Trabzonspor yolunda! Sörloth'u unutturacak... Fırtına kesenin ağzını açtı resmen...

Gol makinesi Trabzonspor yolunda! Sörloth'u unutturacak... Fırtına kesenin ağzını açtı resmen...

Geçen hafta deplasmanda Hatayspor'a mağlup olan, yarın akşam ise evinde Antalyaspor'u ağırlayacak Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Fırtına gözünü Norveçli golcüye dikti.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa'da gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan, son olarak ise Hatayspor'a mağlup olan Trabzonspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Bordo mavili ekip gözünü Norveçli golcü Ola Brynhildsen'e dikti.

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Hatayspor'a mağlup olan, yarın akşam ise 23. hafta karşılaşmasında evinde Antalyaspor'u ağırlayacak Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor.

FIRTINA, NORVEÇLİ GOLCÜYE GÖZÜNÜ DİKTİ

Edin Visca'nın yaşadığı sakatlık sonrasında transfer arayışlarına giren Karadeniz ekibi Norveç ekibi Molde'de forma giyen 23 yaşındaki hücum oyuncusu Ola Brynhildsen'i gözüne kestirdi. Molde'nin Trabzonspor'un teklifini reddettiği öğrenilirken Karadeniz ekibinin Molde'nin kapısını bir kez daha çalacağı belirtildi.

Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Bu sezon hücum oyuncularının gösterdiği performans nedeniyle gol yollarında sorunlar yaşayan Trabzonspor, maliyeti düşük ancak verimi yüksek isimler için arayışa girdi.

Trabzonspor’da transfer hareketliliği yaşanıyor! Ola Brynhildsen...

Fırtına, Norveç ekibi Molde forması giyen 23 yaşındaki Ola Brynhildsen için Molde'nin kapısını çaldı. Ağırlıklı olarak santrfor olarak oynayan ancak her iki kanatta da görev alabilen genç oyuncu, bu sezon Molde ile 11 maça çıkarken 5 gol atıp 3 defa da asist katkısı sağladı.

Karadeniz ekibi Norveçli golcü için 3 milyon euroyu gözden çıkartırken Molde'nin bu teklifi kabul etmediği öne sürüldü. Bu gelişme sonrasında bordo-mavili ekibin Molde'nin kapısını bir kez daha çalarak 'bonus' içerek yeni bir teklif sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN