Haftanın panoraması: 9 maçta 35 gol

Haftanın panoraması: 9 maçta 35 gol

Süper Lig’in 12. haftası sezonun gol rekoruna tanıklık etti. Oynanan 9 karşılaşmada takımlar toplamda 35 kez gol sevinci yaşarken 31 gole sahne olan 3. haftayı geride bıraktı.

Haftanın açılış karşılaşmasında Galatasaray, deplasmanda Karagümrük’ün konuğu oldu. Cimbom, 3 haftalık galibiyet hasretine 2-0’lık skorla son vererek derin bir nefes aldı. Cumartesi gününün ilk maçında zirve takibini sürdüren Konyaspor, Kasımpaşa deplasmanından 1-1 eşitlikle ayrıldı. Günün kapanışını ise Alanyaspor ile Gaziantep FK yaptı. Akdeniz ekibinin son haftalara damga vuran tecrübeli beki Balkovec’in ipleri eline aldığı karşılaşmayı Alanyaspor 2-0 kazanmayı başardı.

aaaaaaa.jpg

Pazar günü ligde gol yağmuruna tanıklık etti. Küme hattından kurtulmak için mücadele veren iki ekibin karşılaşmasında MKE Ankaragücü, Hatayspor’u konuk etti. Başkent ekibi, Beridze ve Taylan Antalyalı yıldızlaştığı mücadelede rakibini 4-1 mağlup ederek moral depoladı. Teknik direktör Ismael ile yollarını ayıran Beşiktaş ise Şenol Güneş yönetiminde ilk maçına Ümraniyespor karşısında çıktı. Siyah-Beyazlı ekip 7 gole sahne olan karşılaşmada Cenk Tosun-Weghorst iş birliği ile sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Zirveyi yakından ilgilendiren bir diğer maçta ise Kayserispor, Adana Demirspor’u ağırladı. Adana ekibi 2-0 öne geçtiği mücadeleden 2-2 eşitlikle ayrıldı. Günün kapanışını ise lider Fenerbahçe, İstanbulspor deplasmanında yaptı. Kanarya, Batshuayi’nin hat-trick yaparak ön plana çıktığı müsabakayı 5-2 kazanarak galibiyet serisine bir çentik daha attı.

bbbb.png

Haftanın son maç gününde Sivasspor, Antalyaspor’a konuk oldu. Son haftalarda çıkış yakalayan Yiğido, deplasmanda rakibine 2-0 mağlup oldu. Hatanın kapanış maçında Başakşehir, Giresunspor’u konuk etti. Ndayishimiye’nin perdeyi açtığı müsabakayı Başakşehir 3-1 kazanarak ikinci sıraya yerleşti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN