İkinci Gedson vakası: "Galatasaray'ın eski yıldızı Beşiktaş'a imza attı" iddiası! Kartal'dan tarihi transfer çalımı

İkinci Gedson vakası: "Galatasaray'ın eski yıldızı Beşiktaş'a imza attı" iddiası! Kartal'dan tarihi transfer çalımı

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ın ezeli rakibi Galatasaray'a Gedson Fernandes'in ardından bir transfer çalımı daha attığı ileri sürüldü. Kartal'ın sarı-kırmızılı ekibin eski golcüsünü bonservisiyle kadrosuna kattığı iddia edidi.

Şenol Güneş yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın ezeli rakibi Galatasaray'a uzun yıllar unutulmayacak bir transfer çalımı attığı ileri sürüldü. Kartal'ın yıldız ismin transferini resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçtiği belirtildi.

Geçen sezon Galatasaray'ın Portekizli eski yıldızı Gedson Fernandes'i kadrosuna katarak ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı atan Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusunun ardından sarı-kırmızılı ekibin bir başka eski yıldızı daha kadrosuna kattığı öne sürüldü.

Geride bıraktığımız sezon Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle başarılı sonuçlara imza atarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlık sonrasında yerli golcü golcü arayışına başlayan siyah-beyazlı ekip, golcü transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi.

Transfer döneminin suskun takımları arasında yer alan Beşiktaş'ın Galatasaray'ın eski golcüsü Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattığı öne sürüldü.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş, gelecek sezon İngiliz ekibi Brenford ile sözleşmesi sona erecek olan 23 yaşındaki golcü futbolcuyu İstanbul'a getirdi.

Kartal'ın golcü futbolcunun transferi için İngiliz ekibine bonservis bedeli ödemeyeceği ancak Halil Dervişoğlu'nu sonraki satışından yüzde 25 pay vereceği ifade edildi. Ayrıca, siyah-beyazlı ekibin İngiliz ekibine 500 bin euro başarı bonusu ödeyeceği kaydedildi.

Daha önce Süper Lig’de Galatasaray’da forma giyen Halil, 15 kez görev yaptığı A Milli Takım’da 6 gol attı. Geçen sezon Championship ekiplerinden Burnley’e kiralanan Halil Dervişoğlu, takımının formasını 9 maçta terletirken 1 gollük katkı sundu.

Golcü futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Halil Dervişoğlu'ndan Göztepe maçındaki görüntüsü hakkında açıklama- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN