İngiltere Milli Takımı'nın vazgeçilmezi Beşiktaş'a imzayı atıyor! 76 gol 57 asist: Kartal gole doyacak!

İngiltere Milli Takımı'nın vazgeçilmezi Beşiktaş'a imzayı atıyor!  76 gol 57 asist: Kartal gole doyacak!

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, bir transferi daha bitirmek için kolları sıvadı. Kartal, İngiliz golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun sezonun en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, gözünü İngiltere'ye dikti.

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov, Milot Rashica, Tayfur Bingöl ve son olarak Eric Bailly'i kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez İngiliz golcü için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, gözünü İngiltere Milli Takmı'nın vazgeçilmez ismine dikti. Yaz transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katan siyah-beyazlı ekip, son bir transferi gerçekleştirmek için düğmeye bastı.

Beşiktaş'ın 1 Temmuz'da Nottingham Forest ile yollarını ayıran ve yaklaşık üç haftadır West Ham ile idmanlara çıkan İngiliz hücum oyuncusu Jesse Lingard ile temasta olduğu ve İngiliz ekibini kadrosuna katmak için çalışmalar yürüttüğü iddia edildi.

İngiliz ekibiyle henüz sözleşme imzalamayan yıldız futbolcunun kariyerine yeni bir başlangıç yapmak istediği ileri sürüldü.

Geçen sezon Nottingham Forest forması altında 20 maçta görev alarak takımına 2 gol 2 asistlik katkı sunan yıldız golcü, ülkesinin formasını 32 maçta terletirken 6 gol kaydetti. Yıldız golcü tüm kariyeri boyunca ise 379 maçta görev alırken 76 gol 57 asiste imza attı.

Jesse Lingard - Oyuncu profili | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN