Karagümrük'e mağlup olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı futbolcuları hedef aldı!

Karagümrük'e mağlup olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı futbolcuları hedef aldı!

Süper Lig'in 16. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Trabzonspor, rakibine 4-1 mağlup olarak İstanbul'dan puansız ayrılırken bordo-mavili ekibin teknik adamı Abdullah Avcı, mağlubiyetin ardından futbolcularını hedef aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İtalyan teknik adam Andrea Pirlo yönetimindeki VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olan Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, rakibine 4-1 mağlup olurken Karadeniz ekibinin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından futbolcuları hedef aldı.

Geçen hafta evinde ağırladığı Fenerbahçe'yi 2-0 ile geçerek şampiyonluk yarışına ortak olan Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 16. haftada deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Fırtına, İstanbul'dan puansız ayrılırken 59 yaşındaki teknik adam Abdullah Avcı, futbolcularına yüklendi.

"BUNU SORGULAYACAĞIM"

Karşılaşma sonrasında basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam mağlubiyet nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını vurgulayarak şunları söyledi:

“Bugün rakibe planladığımız baskıyı ilk 15-20 dakika fırsatlar bularak, doğru baskı yaparak fırsata çevirme şansı oluşmuştu ama bunu değerlendiremedik. Sonra yediğimiz ve attığımız gol, ilk 20 dakika sonra ayağımızdaki topu havaya attık ve kenar ortayla ikinci golü yedik. Baskıları yaptığımızda oyun kurma organizasyonlarında hata yaptık. Pasın şiddetini, pasın kalitesini ayarlayamadık. Hareketsizdik, sırtı dönük, ağır oynayan bir durumumuz oluştu. Rakip 10 kişi kaldı, daha fazla hareketli oynamamız lazım, pasın şiddetini daha iyi ayarlamamız lazım, domine etmemiz lazımdı. 4 gün yüksek enerjide oynayan takım, 4 gün sonra siyahla beyaz kadar fark olması bize hiç yakışmadı, şık olmadı. Bunu sorgulayacağım. Rotasyon yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim.

6081078.jpg

Kazanan takımla bu yüksek enerjide devam etmek istedim ama aslında belki de yapmak gerekirdi. Tepki vermemek, mücadele etmemek benim, Trabzonspor’un alışık olmadığı bir durum. Bu hiç şık olmadı, bunu sorgulayacağım. Oyun olarak bu kadar oyunun dışında kalamayız. Geçen hafta Türkiye’nin gündemini değiştirdik. Yarışın içine tekrar gir, bugün bu kadar kolay teslim olamayız. Trabzonspor böyle kolay teslim olmaz, ben de olmam. 2022 senesinde birçok kupa ve başarı yakalamış bir takım, yılbaşı kapanışını bu şekilde yapmaması gerekiyordu. Özür diliyoruz taraftarımızdan. 2023, önümüzdeki hafta itibariyle tekrar devam edecek. Aslında çok mutsuzuz. İyi bir yeni sezon girişi olmadı, bundan olumlu ya da olumsuz ne çıkaracağız ona bakacağız”

"ONA GÖRE AYAKTA KALACAKSIN..."

Karşılaşmada futbolcuların sürekli olarak kayarak yere düşmesi hakkında da konuşan Abdullah Avcı, "Ayakkabıları ona göre giyeceksin. Önden ısınmaya çıkılıyor. Her şey kontrol ediliyor. Bir oyuncuda 7-8 tane ayakkabı var en az. Ona göre kontrol edeceksin, ona göre ayakta kalacaksın eğer kayıyorlarsa." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN