Kartal'dan sürpriz hamle! 39 yaşındaki eski yıldız Beşiktaş'a imza attı: Bunu kimse beklemiyordu!

Kartal'dan sürpriz hamle! 39 yaşındaki eski yıldız Beşiktaş'a imza attı: Bunu kimse beklemiyordu!

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından Beşiktaş, eski yıldızını kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı ekip, 39 yaşındaki eski yıldızı ile her konuda anlaşma sağladı.

Milli araya Sivasspor galibiyeti ile giren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak Beşiktaş, bir transferi daha bitirdi. Kartal, 39 yaşındaki eski yıldızı ile her konuda anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı ekibin eski yıldızı yuvaya geri döndü.

Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdürerek Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov, Milot Rashica, Tayfur Bingöl ve son olarak Eric Bailly'i kadrosuna katan Beşiktaş, transfer döneminin bitimine günler kala bir transferi daha bitirdi.

Bu sezon şampiyonluk yarışının içinde yer almak için Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sürpriz bir hamleye imza atarak eski yıldızını kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı ekip, 39 yaşındaki eski yıldızını kadrosuna kattı. Beşiktaş'ın bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş, son olarak Adana Demirspor formasını terleten tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan İnler'i kadrosuna kattı.

Gökhan İnler: Fenerbahçe olmayınca ağladım | Goal.com Türkçe

Siyah-beyazlı ekibin 39 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenilirken Gökhan İnler'in sezon sonunda futbol hayatını sonlandıracağı ve siyah-beyazlı ekipte sportif direktör olarak görev alacağı ileri sürüldü.

2016-2017 sezonunda da Beşiktaş formasını terleten Gökhan İnler, siyah-beyazlı forma altında 30 maçta görev alırken 2 asiste imza atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN