Messi, Suudi Arabistan’da top koşturacak

Messi, Suudi Arabistan’da top koşturacak

Paris Saint-Germain'de forma giyen Arjantinli yıldız oyuncu Messi, gelecek sezon Suudi Arabistan'da oynayacak. Messi, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile her konuda anlaşma sağladı.

Barcelona’ya veda etmesinin ardından imza attığı PSG’de aradığını bulamayan Lionel Messi, Fransız ekibinden ayrılıyor. Lorient yenilgisi sonrası kulüpten izinsiz Suudi Arabistan’a giden ve kadro dışı bırakılan Arjantinli yıldız, Ligue 1 devini sildi. Fransız haber ajansı AFP'de yer alan habere göre, Messi, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile her konuda anlaşma sağladı.

Lionel Messi +1 yıllık opsiyonu olmasına karşın bunu kullanmama kararı aldı. PSG deneyimli yıldız için girişimlerde bulunsa da Messi’nin aklında ayrılık var.

AL-HİLAL İLE EL SIKIŞTI

Adı Barcelona ve Suudi Arabistan kulüpleriyle anılan Lionel Messi için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. AFP’nin geçtiği habere göre Lionel Messi, Al-Hilal ile el sıkıştı.

Söz konusu haber uluslararası basında geniş yankı uyandırdı. Al-Hilal’in Lionel Messi’ye yıllık 400 milyon Euro ödeyeceği konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN