Moura yarışına Fırtına da katıldı

Moura yarışına Fırtına da katıldı

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluktan uzak kalan Trabzonspor, son olarak UEFA Konferans Ligi’nde Basel’e yenilerek kupadan elenmişti. Yeni sezonun kadrosunu planlamaya başlayan Fırtına, ezeli rakiplerinin de istediği Lucas Moura için rekabete katıldı.

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Basel’e 2-0 mağlup olarak kupadan elenen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı gelecek sezonun planlamalarına başlandığını açıklamıştı. Bordo-Mavili yönetimle birlikte çalışmalara başlayan tecrübeli teknik adam yeni sezon planlarında öncelik olarak yeni bir kanat transferinin şart olduğunu dile getirdi.

Sezona taraftara moral verecek bir transferle girmek isteyen Trabzonspor, Fenerbahçe’nin de istediği Tothenham forması giyen kanat oyuncusu Lucas Moura’yı kadrosuna katmak istiyor.

Şampiyonluk sezonunun ardından Anthony Nwakame ile yollarını ayıran Trabzonspor, sezon başında takıma katılan kanat oyuncularından beklediği performansı alamadı. Aston Villa’dan takıma katılan Mısırlı Trezegeuet’in performansını beğenen tecrübeli çalıştırıcı Abdullah Avcı, Trezegeuet seviyelerinde bir kanat transferinin kadro için iyi olacağını belirttiği kaydedildi. Bu doğrultuda Lucas Moura için devreye giren Bordo-Mavili kurmayların Moura’nın menajeriyle şimdiden masaya oturması bekleniyor.

Yıllık 2.5 milyon euro seviyelerinde maaşla transferi tamamlamak isteyen Fırtına bu transferle kanat problemini çözmek istiyor. Kanat transferinin ardından orta sahaya da bir isim isteyen Abdullah Avcı sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Miha Zajc’ı çok istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN