'Sana hiç yakışmadı Muslera'! Muslera'nın o hareketi ünlü spor yazarını çıldırttı

'Sana hiç yakışmadı Muslera'! Muslera'nın o hareketi ünlü spor yazarını çıldırttı

Yıllardır Galatasaray'ın kalesini koruyan deneyimli Urugaylı file bekçisi Muslera'nın Antalyaspor-Galatasaray karşılaşmasında yaptığı hareket manşetlere konu oldu. Davranışlarıyla herkese örnek olan Muslera'nın maçın hakemi Zorbay Küçük'e yaptığı o hareket herkesi şoke etti. Ünlü spor yazarı Atilla Gökçe açtı ağzını yumdu gözünü. Sana hiç yakışmadı Muslera! Bu hareketi herkesten beklerdik ama senden beklemezdik.

Sarı-kırmızılı ekibin Urugaylı file bekçisi Muslera Antalyaspor-Galatasaray spor karşılaşmasında sarı kart görmesinin ardından verdiği tepkiyi görenler şok oldu. Maçın hakemi Zorbay Küçük'e öyle bir hareket yaptı ki... Ünlü spor yazarı Atilla Gökçe bu hareketi affetmedi. Sana hiç yakışmadı Muslera! Ünlü yazar çıldırdı! İşte Atilla Gökçe'nin o yazısı...

hjhj-15.jpg

MUSLERA'NIN O HAREKETİ ÜNLÜ SPOR YAZARINI ÇILDIRTTI

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmanın 25. dakikasında Antalyaspor'un Polonyalı forveti Buksa, Muslera'ya faul yaptı. Uruguaylı kaleci Buksa'nın kart görmesi gerektiği yönünde itirazlarda bulunurken hakem Zorbay Küçük, Muslera'ya itirazları sonucu sarı kart gösterdi. Yaşanan olay sonrası ünlü spor yazarı Atilla Gökçe, Muslera'ya sert tepki gösterdi.

ghgh-18.jpg

SANA HİÇ YAKIŞMADI MUSLERA!

Muslera'nın hareketine sert tepki gösteren Gökçe, "Galatasaray kalecisi benim için komşunun oğlu gibi masum ve heyecanlı bir çocuk. Onu seviyorum. Son zamanlarda gergin ve tepkili davranışlar sergiliyor. Antalyaspor deplasmanında kendisine müdahale eden rakibine sarı kartını çıkarmadığı için hakem Zorbay Küçük’e tepki gösterdi. Topu yere çarparak durumu protesto etti. Sarı kart gördü. Rakibine gösterilmeyen kartın kendisinden esirgenmemesi üzerine elleriyle (ya da eldivenleriyle) kararı, takdir ederek (!) alkışladı. Bu da bir sarı kartı (ve ikinciden kırmızıyı) gerektiriyordu. Eğri gemi, doğru sefer. Zorbay görmeze yattı, atmadı… Ateşle oynadın Muslera. Şimdi keskin rekabet ortamında nasıl anlatılacaksın, bir düşün bakalım. Sana hiç yakışmadı." diyerek büyük bir yankı oluşturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN