Şenol Güneş'ten tekrarlanması güç başarı: Beşiktaş'ın tarihine geçti!

Şenol Güneş'ten tekrarlanması güç başarı: Beşiktaş'ın tarihine geçti!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde konuk olduğu Tirana'yı 0-2 ile mağlup eden Beşiktaş, tur atlayarak 3. ön eleme turuna yükseldi. Bu turda Azeri ekibi Bakü ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Şenol Güneş, siyah-beyazlı ekibin tarihine geçti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda İstanbul'da 3-1 mağlup ettiği Arnavutluk ekibi Tirana'yı deplasmanda 0-2 mağlup eden Beşiktaş, rakibini saf dışı bırakarak Konferans Ligi'ndeki yoluna devam etti. Bu galibiyetle siyah-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak Beşiktaş'ın tarihine geçti.

Sezonun ilk resmi maçına Arnavutluk ekibi Tirana karşısında çıkan Beşiktaş, İstanbul'da 3-1 mağlup ettiği zayıf rakibini deplasmanda da 0-2 mağlup ederek tur atladı. Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı amaçlayan siyah-beyazlı ekibin Konferans Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü oldu.

Tirana'yı toplam 5-1 ile mağlup eden Beşiktaş'ta tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak siyah-beyazlı ekibin tarihine geçti.

Opta'nın aktardığına göre; Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında elde ettiği son galibiyetin 19'unda takımın başında bulunan Şenol Güneş, kulüp tarihinde en fazla Avrupa zaferi yaşayan teknik direktör olarak tarihe geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN