Süper Kupa maçına günler kala... Fenerbahçe'den dev derbi hakkında tarihi karar! 9 kişi...

Süper Kupa maçına günler kala... Fenerbahçe'den dev derbi hakkında tarihi karar! 9 kişi...

Fenerbahçe ile Galatasaray 7 Nisan'da Süper Kupa finalinde kozlarını paylaşacak. Sarı-lacivertli ekip, dev maça günler kala tarihi bir karara imza attı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa karşılaşması pazar akşamı Şanlıurfa'da oynanacak. Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik'in açıklamaları sonrasında sarı-lacivertli ekibin Süper Kupa karşılaşmasında nasıl bir tavır takınacağı merak konusu olurken söz konusu konuda düğüm çözüldü. Sarı-lacivertli yönetim tarihi bir karara imza atı.

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada sarı-lacivertli ekibin Süper Kupa karşılaşmasına U-19 takımıyla çıkacağını açıklayarak "Bütün hazırlığımızı 19 yaş altı takımımızla Urfa'ya gitme şeklinde yaptık. Taraftarlarımız maçın skorunu düşünüyor. Son derece iyi bir akılla Urfa'ya gidiyoruz. Tekrar söylüyorum, taraftarlarımız herhangi bir seyahat planı yapmasınlar. Tabii ki maça gitmek isteyen gidebilir. Biz 'Taraftar gitmesin.' diyerek, A takımımızın Urfa'ya gitmeyeceğini ve 90 dakikalık bir maç olmayacağını net şekilde ifade ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE MAÇA 9 KİŞİ ÇIKACAK

Bilecik'in bu açıklamaları sonrasında sarı-lacivertli ekibin Süper Kupa karşılaşması için nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

Ajanspor'un haberine göre; Fenerbahçe ceza almamak için müsabaka kadrosuna sadece 9 isim yazacak ve maça 9 kişi ile başlayacak. Ancak daha sonra 3 oyuncu sakatlık gerekçeleri ile oyundan çıkacaklar ve hakem de sarı lacivertli takımın kadrosu 6 kişiye ineceği için maçı kurallara göre tatil edecek.

Sarı-lacivertli ekip böylece U19 takımıyla sahaya çıkacak ve ezeli rakibi karşısında farklı bir skorla mağlup olma ihtimalini ortadan kaldırarak maçı tatil edilmesine neden olacak. Böylece karşılaşma 3-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN