Talisca’da kritik viraj

Talisca’da kritik viraj

Transferde gaza basan Beşiktaş, Anderson Talisca için de büyük bir operasyon başlattı. Yönetim, Brezilyalı süperstar için oyuncunun menajeri ve Al Nassr kulübüyle temaslara hız verdi.

Norwich'ten Milot Rashica'yı renklerine bağlayan Beşiktaş, Anderson Talisca için de tüm maddi şartlarını zorlayarak yeni bir atak başlattı.

talisca1.jpg

Teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Brezilyalı 10 numara için harekete geçen idareciler, oyuncunun temsilcisi ve Arabistan kulübü Al Nassr'la görüşmelere yeniden başladı.

taliscabjk.jpg

Talisca için 12 milyon euroluk teklifin de üzerine çıkan Beşiktaş, transferi en yakın süreçte noktalamak için büyük bir çaba sarf ediyor. Talisca'nın da Siyah-Beyazlılar'a geri dönmek için Al Nassr'daki 10.5 milyon euroluk maaşını bırakıp, Beşiktaş'a 8 milyon euroya ‘evet’ demesi gerekiyor

talisca.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN