Trabzonspor transferde ilk bombayı patlattı! O ismi Türkiye'ye getirdi: İmzalar atılıyor!

Trabzonspor transferde ilk bombayı patlattı! O ismi Türkiye'ye getirdi: İmzalar atılıyor!

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan Trabzonspor, orta saha takviyesi için kolları sıvadı. Fırtına, ilk transferini bitirmek için resmen harekete geçti.

Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yaşanan ayrılık sonrasında Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle üst üste başarılı sonuçlara imza atan Trabzonspor, kış transfer sezonu için düğmeye bastı. Fırtına, ilk transferini bitirmek için resmen harekete geçti.

Yaz transfer döneminde Pepe, Mendy ve Onuachu gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sezonu için kolları sıvadı.

Bu sezon Süper Lig'i ilk 2 sırada bitirmeyi amaçlayan bordo-mavili ekip, orta sahaya takviye yapma kararı aldı. Karadeniz temsilcisi bu doğrultuda gözünü Norveç'e dikti.

Sporundibi.com'da yer alan habere göre; Trabzonspor, Norveç ekibi Molde forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Norveçli yıldız Emil Breivik'in transferi için düğmeye bastı.

Norveç ekibi Molde'de forma giyen genç yıldız Emil Breivik'in menajerinin Trabzonspor’la transfer görüşmesi yapmak için İstanbul’a geldiği ileri sürüldü.

Bordo-mavili ekibin bu transfer kısa süre içerisinde bitirmesi ve resmi olarak açıklaması bekleniyor. Bu sezon Molde forması altında 42 maçta görev alan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda takımına 12 gol 10 asistlik katkı sundu.

Galatasaray'dan Emil Breivik hamlesi - Menajeri ile görüşme yapıldı | Transfermarkt

Yıldız futbolcu sezon başında Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Galatasaray karşılaşmalarında iki asiste imza atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bordo-mavili ekibin transferi kısa süre içerisinde neticelendirmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN