Transfer sezonunun bitimine saatler kala... Şenol Güneş muradına erdi! Beşiktaş o ismi kadrosuna kattı: Resmen açıklandı

Transfer sezonunun bitimine saatler kala... Şenol Güneş muradına erdi! Beşiktaş o ismi kadrosuna kattı: Resmen açıklandı

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, transfer döneminin sona ermesine saatler kala muradına erdi. Kartal, Şenol Güneş'in ısrarla istediği yıldız futbolcuyu resmen kadrosuna kattı.

Trendyol Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında pazar akşamı deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak Beşiktaş, transfer sezonunun bitimine saatler kala bir transferi daha bitirdi. Kartal, transferi resmen açıkladı.

Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, transfer sezonunun bitimine saatler kala bir transferi daha bitirdi. Siyah-beyazlı ekip, transferi resmen açıkladı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov, Milot Rashica, Tayfur Bingöl ve son olarak Eric Bailly'i kadrosuna katan Beşiktaş, transfer sezonunun bitimine saatler kala bu kez eski futbolcusu Gökhan İnler'i kadrosuna kattı.

Beşiktaş, tecrübeli orta saha Gökhan İnler ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 39 yaşındaki Gökhan İnler, Beşiktaş'a öncelikle sportif işlerde yardımcı olacak. İnler, ihtiyaç duyulması halinde ise sahada futbolcu olarak görev alacak.

"Kulübümüz; Futbol A Takımımızın 2016-17 sezonunda kazandığı Süper Lig şampiyonluğunda pay sahibi olan Gökhan İnler ile bir yıllık sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze öncelikle sportif işlerde yardımcı olacak olan Gökhan İnler, sahip olduğu tecrübeyle futbolcularımıza katkı sağlayacak ve ihtiyaç duyulması halinde sahada futbolcu olarak görev alacaktır. Gökhan İnler’e evine hoş geldin diyor ve üstün başarılar diliyoruz."

2016-2017 sezonunda da Beşiktaş formasını terleten Gökhan İnler, siyah-beyazlı forma altında 30 maçta görev alırken 2 asiste imza atmıştı.

Beşiktaş, Gökhan İnler transferini resmen açıkladı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN