Galibiyet sonrası Uğurcan'dan taraftara teşekkür

Galibiyet sonrası Uğurcan'dan taraftara teşekkür

Trabzonspor’un Süper Lig’in ilk haftasında Antalyaspor’u 1-0 mağlup etmesinin ardından açıklamalarda bulunan Uğurcan Çakır taraftara teşekkür etti.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun açılış maçında Bitexen Antalyaspor’u 1-0 yendi. Karşılaşma sonrası Trabzonsporlu Uğurcan Çakır, "İlk maçlar zor oluyor, bugün de hava sıcaktı. Geçen sene istediğimiz performansı veremedik. Ona rağmen bugün muhteşem bir atmosferde oynadık. Taraftara teşekkür ediyorum. Bugün takım halinde iyi savunma yaptık. Girdiğimiz pozisyonlar da vardı. Kampta çok sıkı çalıştık ve istediğimiz sonucu aldık" dedi.

ugurcan.jpg

Trabzonspor’un sezonun adına ilk golünü adan Stefona Denswill ise "Taraftarımız bu sıcak havada son saniyeye kadar bizi destekledi. Gol için tabii ki mutluyum ama bizim için önemli olan takım olarak kazanmak" sözlerini kullandı.

denswill2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN