BingX, Moonbox'a stratejik yatırım yaptı

BingX, Moonbox'a stratejik yatırım yaptı

Dünya genelindeki kripto para borsalarından biri olan BingX, yapay zekâ ve Web3 girişimi olan Moonbox'a stratejik yatırım gerçekleştirdi. Moonbox, dijital ortamın yeniden şekillenmesine yönelik benzersiz bir yaklaşıma sahip ve yapay zekâ ve sanatı bir araya getirerek yeni bir NFT deneyimi sunmayı hedefliyor.

Dünya genelindeki kripto para borsalarından biri olan BingX, yapay zekâ ve Web3 girişimi olan Moonbox'a stratejik yatırım gerçekleştirdi. Moonbox, dijital ortamın yeniden şekillenmesine yönelik benzersiz bir yaklaşıma sahip ve yapay zekâ ve sanatı bir araya getirerek yeni bir NFT deneyimi sunmayı hedefliyor. BingX'in yatırımı, Moonbox'ın ürünlerinin büyümesini hızlandırmayı amaçlamaktadır.

YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ NFT

oonbox, Stephen Chow'un popüler klasik filmlerinin fikri mülkiyetini kullanma lisansına sahip. Bu lisans sayesinde, sanat ve filmden ilham alan bir dizi yapay zekâ destekli NFT ve uygulama başlatmayı planlıyor. Yapay zekâ etkileşim katmanının eklenmesiyle, NFT'lerin kullanıcılar için daha ilgi çekici hale geleceği ve sonuçta NFT'lerin filmler ve kısa videolar gibi daha fazla içerik oluşturma türünde kullanılacağına inanılıyor.

BİREYLER İÇİN SÜRÜKLEYİCİ DENEYİM HEDEFLENİYOR

Moonbox, yapay zekâ destekli etkileşim platformunu hayata geçirerek, bireyler için sürükleyici deneyimler geliştirmede dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olmayı hedefliyor. Bu yatırım, Moonbox'ın Web3 ve NFT ekosistemine yönelik uygulamalarını beslemek ve en son üretken yapay zekâ teknolojisini geliştirmek için kullanılacak.

UZMAN VE KIDEMLİ SEKTÖR TEMSİLCİLERİNDEN OLUŞAN BİR EKİP

Bing Ventures, risk sermayesi alanında 2021 yılında hayat bulan bir yenilik feneri olarak öne çıkıyor. Bing Ventures, DeFi, NFT'ler, GameFi, DAO'lar, altyapı ve daha fazlasını kapsayan etkileyici bir portföy oluşturmak üzere projelere yatırım yapma, kuluçkaya yatırma, geliştirme ve teşvik etme konusunda uzman ve kıdemli sektör temsilcilerinden oluşan bir ekibe sahip.

Moonbox'ın yapay zekâ ve Web3'ü birleştirmesi, Bing Ventures tarafından desteklenen vizyoner yaklaşımlardan biridir. BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, “Biz bu yenilikçi güçle iş birliği yaparak, Moonbox'ın teknolojinin evrimini ve toplum üzerindeki etkisini katalize edeceği şüphesiz olan yolculuğunu desteklemekten heyecan duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN