İPhone 16 Kullananlara Büyük Sürpriz! Hiçbir Telefonda Olmayan Özellikler Geliyor

İPhone 16 Kullananlara Büyük Sürpriz! Hiçbir Telefonda Olmayan Özellikler Geliyor

Apple ürün uzmanından Apple kullanıcılarını sevindiren bir haber geldi. Sosyal medya üzerinden açıklan açıklamaya göre Apple 2024'te ilk tam ekran akıllı telefonunu piyasaya sürecek ve İPhone 16 Pro potansiyel olarak ekran altı Face ID ve ekran altı ön kameraya sahip ilk Apple cihazı olacak. İşte herkesi heyecanlandıran o açıklama.

Apple Ürün Uzmanı ve Analisti Ming-Chi Kuo Twitter üzerinden İPhone 16 serisi için heyecanlandıran bir tweet attı. Kuo, 2024 yılında İPhonelerin yeni teknoloji ile geliştirileceğini söyledi. Özellikle Face ID ve ön kamera üzerinde duracaklarını belirten Kuo, İPhone 16 modellerinin diğer özellikleri içinde yeni iyileştirilmelerin yapılacağını söyledi. İşte Kuo'nın İPhone kullananlar için yaptığı o açıklama.

ipjone.jpg

IPHONE 16 İÇİN CİDDİ İYİLEŞTİRMELER GELİYOR

Apple Ürün Uzmanı Ming-Chi Kuo Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda 2024 yılında İPhone 16 Pro modelleri için yeni düzenlemeler yapılacağını, ön kamera, ISS gibi özellikleri için ciddi iyileştirilmeler olacağını belirtti.

"Gerçek tam ekran İPhone'un 2024'te geleceğini düşünüyorum" diyen Kuo, "2024'teki ileri teknoloji İPhone'lar, ekran altı Face ID'nin yanı sıra ekran altı bir ön kamera kullanacak. Düşük ışık koşulları, ön kamera kalitesine zarar verir ve ISS ve algoritma, kalite iyileştirmeleri için kritik öneme sahiptir" dedi.

telefon.jpg

KUO DAHA ÖNCE "AZ TEKNİK SORUN" VAR DEMİŞTİ

Kuo, daha önceki tweetinde, Apple'ın 2024'te ekran altı Face ID'yi benimseme yol haritasının "daha az teknik bir sorun" olduğunu ve daha büyük olasılıkla bir pazarlama kararı olduğunu öne sürdü, ancak konuyla ilgili son düşünceleri, mevcut donanım ve yazılım sınırlamalarını öneriyor gibi görünüyor. Apple ekran altı teknolojisini mükemmelleştirmek için bir faktör olabilir.

adam.jpg

IPHONE 14 İÇİN DE DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

Bu yılki üst düzey ‌‌iPhone‌‌ 14 modellerinin çentiği açması ve bunun yerine hap şeklinde bir oyuk ve delik delme kamerasıyla değiştirmesi bekleniyor. 2019'daki bir söylenti, Apple'ın uçtan uca ekranlı en az bir İPhone prototipi ürettiğini ve bunun yerine Face ID için TrueDepth kamera sensörlerinin ekranın üstündeki ince çerçeveye yerleştirildiğini iddia etti.

DİĞER MODELLERDE DEĞİŞİM OLACAK MI?

Kuo'nun sosyal medya üzerinden yaptığı Iphone 16 Pro'ya ilişkin yaptığı açıklama sevindirirken, gözler Iphone'nin diğer modellerinde değişim yapılıp yapılmayacağına döndü

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN