Microsoft'tan son çağrı: Internet Explorer dönemi bitiyor

Microsoft'tan son çağrı: Internet Explorer dönemi bitiyor

15 Haziran'dan itibaren Internet Explorer'ın kapatılacağı ve yerine otomatik olarak Microsoft Edge'in geçirileceği duyuruldu. Microsoft, kullanıcıları ayarlamalarını ona göre yapmaları konusunda uyardı.

Microsoft, Internet Explorer 11 iptal edildiğinde şirket çalışanlarının sorun yaşamamasını sağlamak için kuruluşları e-posta ile son kez uyarmaya başladı. Microsoft, Internet Explorer’ın 15 Haziran 2022’de kapatılacağını hatırlatarak, şirketlerden daha erken bir tarihte bırakmalarını istiyor.

ShiftDelete'de yer alan habere göre; Microsoft’un açıklamasına göre Internet Explorer 11, kullanımdan kaldırıldığı tarihten sonra açılamayacak ve yerini otomatik olarak Microsoft Edge’e bırakacak.

“Sitenin Internet Explorer’da yeniden yüklenmesine izin ver” komutu aracılığıyla Microsoft Edge üzerinden erişilebilir olacak.

Internet Explorer'in kapatılma gerekçesi olarak "yavaşlığı" gösterildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN