Tüm rakamları unutun en pahalı iPhone geliyor! iPhone 15 Ultra'nın fiyatını duyunca şaşkına döneceksiniz!

Tüm rakamları unutun en pahalı iPhone geliyor! iPhone 15 Ultra'nın fiyatını duyunca şaşkına döneceksiniz!

iPhone 15 sızıntıları, Apple'ın yeni nesil akıllı telefonları için iddialı planları olduğunu gösteriyor. Ama her şey pahalı görünüyor. Ultra modeli için fiyat bilgisi geldi. iPhone 15 Ultra fiyatı ne kadar? sorusu ise pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Görünüşe göre Apple, mobil serisinin en pahalı iPhone'unu 2023 yılında piyasaya sürecek. Sızıntılar söz konusu olduğunda oldukça iyi bir sicile sahip olan LeaksApplePro, Cupertino şirketinin bir sonraki amiral gemisinin fiyatını açıkladı.

LeaksApplePro'ya göre yeni serinin amiral gemisi olması beklenen iPhone 15 Ultra, 1.199$ veya 1.299$'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Yani cihaz, mevcut iPhone 14 Pro Max'ten 100$ veya 200$ daha pahalı.

iPhone 15 Ultra fiyatı

NEDEN BU KADAR PAHALI?

LeaksApplePro, iPhone 15 Ultra'nın serinin beşinci modeli mi yoksa iPhone 15 Pro Max'in yerini mi alacağını belirtmedi. Yeni telefonun rekor fiyatı, premium özellikleri, titanyum çerçevesi ve çift selfie kamerasından kaynaklanıyor.

Bu arada 1 TB depolama kapasitesine sahip en pahalı iPhone 14 Pro Max'in Amerika'da 1599 dolardan satıldığını hatırlatırız. Dolayısıyla iPhone 15 Ultra'nın en yüksek konfigürasyonunun fiyatı 1799 doları bulabiliyor. LeaksApplePro daha önce iPhone 15 Ultra'nın 2023'te sunulacağını ve A17 Bionic çip ile donatılacağı vurgulanmıştı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN