YSK verileri sorgulama | il il YSK sonuçları için tıklayın

YSK verileri sorgulama | il il YSK sonuçları için tıklayın

YSK verileri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde il il YSK verileri sorgulama linkini haberimizde bulabilirsiniz. Anadolu Ajansı’ndan gelen verilerle CHP’nin verileri birbirini tutmayınca seçimlerde oy kullananlar YSK verilerini sorgulamaya başladı. İşte YSK verileri ve son dakika gelişmeleri...

Haberimizde YSK verilerini sorgulama sayfasını bulabilirsiniz. Vatandaşlar il il YSK verileri sorgulama linkini araştırıyor. 24 Haziran seçimlerinde sandıklar açıldı. Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin seçileceği 24 Haziran seçimlerinde oy kullanan vatandaşlar YSK verilerini sorgulamaya başladı. Yüksek Seçim Kurulu seçim sonuçları ile ilgili ayrıntıları merak edenler için araştırdık. Haber detayda YSK verilerini ve son dakika gelişmelerini bulabilirsiniz. 

YSK VERİLERİ İÇİN TIKLAYIN 

Ülke dışından seçime katılım sağlayan yurt dışı seçmeni oy kullanma işlemini birkaç gün öncesinden tamamlamıştı. Sandıkların açılıp sayımların tamamlanması ile birlikte vatandaşlar il il seçim sonuçlarını merak ediyor. Yukarıdaki linkke tıklayarak sonuçları öğrenebilirsiniz.

YSK'NIN SEÇİM YASAKLARI KALKTI

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimine ilişkin yayın yasağının saat 18.45 itibarıyla kalktığını bildirdi. 

YSK, oy verme işleminin tüm seçim çevrelerinde sona erdiğinin anlaşılması üzerine, Anayasa ve seçim yasalarının verdiği yetkiye dayanarak, yayın yasağı süresinin saat 21.00'den 18.45'e çekilmesini uygun buldu. 

Bu nedenle seçim sonuçları, basın ve yayın kuruluşlarınca saat 18.45'ten itibaren yayınlanabilecek. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN