Kandil videosunun montaj olduğunu kabul etmişti: Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi miting meydanlarında sıkça kullandığı Kılıçdaroğlu'nun montaj videolarına ilişkin "Kılıçdaroğlu, Kandil'dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar. Ama montaj ama şu ama bu" demişti. Erdoğan'ın açıklamalarına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinden önce düzenlediği tüm mitinglerde, CHP'nin 'Haydi' reklam filmine montaj ile PKK elebaşı eklenen videosuna ilişkin yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu, Kandil'dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar. Ama montaj ama şu ama bu" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın canlı yayındaki açıklamalarına Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan Erdoğan'ın açıklamalarını "Montajcı sahtekar" diyerek paylaştı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Antrenman sahasına 'köpek', soyunma odasına 'ampul'! İdmana çıkan futbolcular şaşkına döndü
Hagi hakkında şaşırtan itiraf! Galatasaray'ın efsane futbolcusuydu, bilinmeyen sırrını menajeri açıkladı
ABD'de idamlar artık 'zehirli gaz' verilecek yapılacak! Yeni yöntem tartışma konusu oldu

Güncel Haberleri