Plajda yüzen çocuk bir anda paramparça oldu! Korkunç görüntüler herkesi hayrete düşürdü

Plajda yüzen çocuk bir anda paramparça oldu! Korkunç görüntüler herkesi hayrete düşürdü

Bir kamp alanındaki güvenli plajda yüzen çocuk feci şekilde yaralandı. Herkes gözü önünde gerçekleşen korkunç olay, dünyada gündem oldu. İşte, dehşete düşüren olayın detayları...

Avustralya'da Kurrajong Kamp Alanı'nda yüzen 11 yaşındaki bir çocuk köpekbalığı tarafından saldırıya uğradı. Durumu ağır olan çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YÜZERKEN KÖPEKBALIĞI SALDIRDI

TV100'de yer alan habere göre olay, Batı Avustralya'nın batısındaki Shire of Exmouth'daki Cape Range Ulusal Parkı'ndaki Kurrajong Kamp Alanı'nda yaşandı. Dün saat 15.00 sıralarında denizde yüzerken bir köpekbalığı tarafından saldırıya uğradı.

Durumu ciddi olan çocuk kıyaya çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerine haber verildi. Bunun üzerine St. John'un kurtarma ekipleri, çocuğu olay yerinde tedavi etmek için bölgeye uçtu. Talihsiz çocuk olay yerindeki tedavisi sonrası saat 17.00'de bölgeye gelen Kraliyet Uçan Doktor Servisi Batı Avustralya tarafından alınarak Exmouth Hastanesi'ne götürüldü.

kopekbaligi-saldirisi.jpg

NE TÜR OLDUĞU BİLİNMİYOR

Surf Life Saving WA, bölgedeki insanları, kıyıdan sadece birkaç metre ötede türü tanımlanamayan bir köpekbalığı görüldüğü konusunda uyardı. Duyuru daha geniş Exmouth bölgesi ile ilgili olarak yapıldı ve plajlar o zamandan beri Pilgramunna'nın kuzeyinden Cape Range Ulusal Parkı'ndaki Bloodwood Creek'e kadar kapatıldı.

Öte yandan saldırıya ne tür bir köpekbalığının karıştığı veya hangi koşulların saldırgan olmasına yol açtığı bilinmiyor. Bu, sörfçü Danny Williams'ın arkadaşı Max Marsden'ın Batı Avustralya açıklarında sudayken bir köpekbalığının saldırısına uğradığı anı anlatmasından sonra geldi.

kopekbaligi-cocuga-saldirdi.jpg

ÇOCUK KARŞI KOYDU AMA BAŞARILI OLAMADI

Danny, ABC News'e köpekbalığının tahtayı nasıl ısırdığını ve bu sırada kolunu tahtaya nasıl sıkıştırdığını anlattı.

Danny, "Köpekbalığına birkaç kez yumruk attı. Kolu oldukça kırılmıştı, çok büyük değildi, ama biraz hasar verecek kadar büyüktü" dedi. Danny, "Max sadece kürek çekiyordu, sanki acı çekiyormuş gibi. Bir şampiyon gibi üstesinden geldi" diye konuştu.

kopekbaligi-hangi-ulkelerde-var.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN