Altında yeni rekor geliyor! İslam Memiş 2000 TL deyip açıkladı! O tarihten önce satan pişman olur

Altında yeni rekor geliyor! İslam Memiş 2000 TL deyip açıkladı! O tarihten önce satan pişman olur

Altın fiyatları hem vatandaşlar hem de yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Yeni yılla beraber yükselişe geçen altın fiyatları haftanın son iş gününde dalgayı seyrine devam ediyor. Özellikle çeyrek altında yaşanan hareketlilik vatandaşların gündemindeyken Altın ve Para Piyasaları Uzamanı İslam Memiş'ten yeni rekor tahmini geldi. O tarihten önce satan çok pişman olur, 2 bin TL'ye kadar çıkacak. İşte 13 Ocak 2023 güncel altın fiyatları...

Yeni yılla beraber yükselişe geçen altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Güncel altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi. Altında yeni rekor geliyor, İslam Memiş tarih verdi. 2 bin TL'ye kadar çıkacak, o günden önce satan çok pişman olur. Peki altın alınmalı mı, satılmalı mı? 13 Ocak 2023 cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları...

ALTINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR

Altın fiyatlarında 13 Ocak 2023 Cuma günü hareketli seyrine devam ediyor. ABD enflasyon verisinin 6 ayın en düşük seviyesi olan yüzde 6,5’e gerilemesiyle birlikte altında güç kazanımı hızlandı. Gram ve çeyrek altın fiyatlarında yukarı yönlü ivme hız kazanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi. Yeni rekor kapıda hazırlıklı olun.

İSLAM MEMİŞ'TEN KRİTİK UYARI! 2 BİN TL'YE KADAR YÜKSELECEK

Yeni yılla beraber yükselişe geçen gram altında fiyat artışı sürüyor. Yaptığı tahminlerle son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, beklediği seviyeleri açıkladı. Birkaç ay içerisinde gram altının 2 bin TL'ye kadar yükseleceğini söyleyen İslam Memiş, yatırımcıları uyardı.

yeni-fdvfdv.jpg

O TARİHTE PİK YAPACAK

Gram altının rekor kıracağı tarihi açıklayan İslam Memiş, seçim dönemini işaret etti. İslam Memiş, seçimi kazanan partiden bağımsız bir şekilde Altın fiyatlarında büyük bir değişim olacağını dile getirdi. Sadece gram altın fiyatlarında değil tüm değerli varlıklarda artış beklediğini söyleyen ünlü Ekonomist, elinde yatırımlık varlığı bulunanların kesinlikle çıkarmaması gerektiğine dikkat çekti.

KADEMELİ OLARAK YÜKSELECEK

Altın fiyatlarında yaşanacak yükselişin kademeli olarak devam edeceğini belirten İslam Memiş, gram altının önce 1450 TL seviyelerine kadar yükseleceğini dile getirdi. Gram altın fiyatlarının bu noktada kalmasının ancak seçime kadar mümkün olduğunu da sözlerine ekleyen İslam Memiş, Yılsonuna kadar Altın fiyatlarının 2000 TL’ye kadar yükselmesini beklediğini dile getirdi.

dfbdf-14.jpg

13 OCAK 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatları 13 Ocak 2023 gününde 1.151,83 TL alış fiyatı ve 1.151,98 TL satış fiyatıyla işlem görüyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatı da sorgulanıyor. Yarım altın önceki gün kapanışını 3.822,00 TL'den yapmıştı. Yarım altın bugün ise 3.797,00 TL alış fiyatı ve 3.847,00 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

Çeyrek altın önceki gün kapanışını 1.911,00 TL'den yapmıştı. Çeyrek altın bugün ise 1.906,00 TL alış fiyatı ve 1.923,00 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını önceki gün kapanışını 7.614,00 TL'den yapmıştı. Cumhuriyet altını bugün ise 7.599,00 TL alış fiyatı ve 7.663,00 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN