Arabası olan istasyona koştu! Akaryakıta öyle bir indirim geldi ki: Depolar en ucuza dolacak!

Arabası olan istasyona koştu! Akaryakıta öyle bir indirim geldi ki: Depolar en ucuza dolacak!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son zamanlarda sürekli olarak indirim ve zam haberleri ile güne uyanan araç sahipleri fiyat tarifesini takip etmek de zorlanıyor. Son haftalarda gelen motorin ve benzin zammı üzerinde yeniden indirim geldi. İndirim haberi ile birlikte araç sürücüleri bayram etti. Peki benzin ve motorine ne kadar indirim geldi? İşte tüm detaylar...

Araç Sahipleri Güne İndirim Haberi ile Uyandı!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan inişli ve çıkışlı fiyat tarifesi nerdeyse her geçen gün değişmeye devam ediyor. Son yaşanan zamlar ile birlikte tekrardan indirim haberi geldi. Geçtiğimiz haftalarda benzin ve motorin fiyatlarında fiyat tarifesine uygulanan zam araç sahiplerinin cebini yakmıştı.

İnişli çıkışlı fiyat tarifesi ile birlikte benzin grubuna tekrardan indirim geldiği bilgisi paylaşıldı. Paylaşılan indirim haberi ile birlikte araç sahipleri soluğu benzin istasyonlarında aldı. İndirimin gelmesiyle birlikte araç sahipler soluğu akaryakıt istasyonlarında aldı. Ne kadar zam geldiğine dair merak içerisinde olan araç sürücüleri gördükleri indirim karşısında hüsrana uğradı.

f5haber-yy27-cover.jpg

Benzin Fiyatlarında İndirim Gözüktü!

Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte inanılmaz seviyelere yükselen akaryakıt fiyatları ilk olarak pandemi ile birlikte büyük bir darbeye uğrarken daha sonrasında ise Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş ile en büyük darbeyi yedi.

Ülkemizde yaşanan kur farkı dolayısıyla dolar üzerinden satışı gerçekleştirilen brent petrol varilin fiyatının artmasıyla akaryakıt fiyatlarında artış görüldü. Fakat bu kez benzin fiyatlarında indirime gidildi. Merakla takip edilen otogaz, benzin ve motorin fiyatları her geçen gün merakla takip edilmeye devam ediyor.

indirim-geliyor-benzin-ve-motorin-2-isiz-cover.webp

24 Şubat Güncel Akaryakıt Fiyatları!

Güncel akaryakıt fiyatlarını merak eden araç sahiplerini 14 Şubat 2023 tarihinde benzine gelen 1 lira 11 kuruşluk zam ve motorin grubuna gelen 1 lira 21 kuruşluk zam ile hayal kırıklığı sardı. Fakat geçtiğimiz gün benzine gelen indirim ile birlikte bu fiyat aralığı az da olsa kapandı.

Benzin fiyatlarında gelen 48 kuruşluk indirim ile araç sahipleri derin bir nefes aldı. Bazı sürücüler bu indirimi beğenmese de zam gelmediği için içten içe seviniyor. Peki indirim sonrası benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu?

İstanbul 24 Şubat Akaryakıt Fiyat Listesi

İstanbul Anadolu Yakası benzinin litre fiyatı: 20,39 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorinin litre fiyatı: 20,59 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzinin litre fiyatı: 20,45 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorinin litre fiyatı: 20,66 TL

Ankara 24 Şubat Akaryakıt Fiyat Listesi

Ankara benzinin litre fiyatı: 20,76 TL

Ankara motorinin litre fiyatı: 21,00 TL

İzmir 24 Şubat Akaryakıt Fiyat Listesi

İzmir benzinin litre fiyatı: 20,69 TL

İzmir motorinin litre fiyatı: 21,05 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN