Başvurular açıldı! Memur-Sen başvuranlara 5 bin TL ila 10 bin TL arası para dağıtacak

Başvurular açıldı! Memur-Sen başvuranlara 5 bin TL ila 10 bin TL arası para dağıtacak

Bu başvuruları kaçıranlar çok üzülecek! Peki kimlere 10 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak? Tüm detaylar haberimizde.

Memur Sen tarafından paylaşılan haberlere göre başvurularını yapan herkese 5 bin TL'den 10 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak! Peki şartlar neler? Kimler ödemelerden faydalanabilir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURANLARA 10 BİN TL'YE VARAN ÖDEME

Memur Sen tarafından yapılan son açıklamalara göre 14 Temmuz tarihine kadar başvurusunu yapan herkese 5 bin, 6 bin, 8 bin ve 10 bin TL ödeme yapılacak. Memur Sen Tez Ödülleri yarışması kapsamında yapılacak olan ödemelerin başvuruları sürüyor. 2020 Ocak ayından itibaren kabul edilen doktora, yüksek lisans tez sahibi kişiler başvurularını yapabilecek. Başvuru yapmak için tezlerin şu alanlarda yazılmış olması gerekiyor; Kamu görevlileri sendikacılığı ve sendikal hareketler; kamuda insan kaynağı yönetimi istihdam, emek, ücret, çalışma hayatı ve ortamı; kamu çalışanlarının büyüme, kalkınma, ücret ve enflasyon bağlamındaki ekonomik gelişim katkıları, kamu hizmet kalitesinin artırılması, kamu yönetim ve organizasyonu, kamu personel rejimi, ilgili mevzuat ve yasal düzenlemeler; engelli, kadın, emekli ve genç bağlamlarında sendikal haklar. 

Tez Yarışmasında Binlerce Lira Dağıtılacak

Başvuru formunda konulardan sadece bir tanesinin seçilmesi gerekiyor. Ödüllerden faydalanmak için tezle ilk kez Memur Sen Tez Ödülleri'ne başvuru yapmış olmak gerekiyor. Tezin Üniversite Enstitüleri tarafından 1 Ocak 2020 senesinden sonra kabul edilmiş olması, başvuru formunun doğru ve eksiksiz şekilde doldurulması, başvuru belgesinin ıslak imzalı şekilde 14 Temmuz tarihine kadar teslim edilmesi gerekiyor. Doktora kategorisinde başvuru yapanlardan birinci olan araştırmaya 10 bin TL, danışmanına 10 bin TL, ikinci olan araştırmacıya 8 bin TL danışmanına 8 bin TL, üçüncü olan araştırmacı ve danışmanına 6 bin TL ödül verilecek. Mehmet Akif İnan Özel Ödülü alan yarışmacı ve danışmanına 4 bin TL verilecek. Yüksek Lisans kategorisinde başvuru yapan birinci araştırmacı ve danışmanına 8 bin TL, ikinci araştırmacı ve danışmanına 6 bin TL, üçüncü araştırmacı ve danışmanına 5 bin TL; Mehmet Akif İnan Özel Ödülü alan araştırmacı ve danışmanına 4 bin TL ödül verilecek. Memur Sen Tez Ödülleri başvuruları için başvuru formunun doldurularak Memur Sen Genel Merkez'e şahsen ya da posta yoluyla iletilmesi gerekiyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN