Birikmiş Parası Olanlar Bu Öneriyi Kaçırmasın! İslam Memiş Biriken Parası Olanlara Altın Gibi Öneri Yaptı

Birikmiş Parası Olanlar Bu Öneriyi Kaçırmasın! İslam Memiş Biriken Parası Olanlara Altın Gibi Öneri Yaptı

Piyasa üzerinde her hafta değerlendirme yapan İslam Memiş, parası olanlar için yeni bir yatırım aracı önerdi. Döviz, emtia, borsa, kripto para, petrol piyasalarındaki alım satım fırsatlarını veren Memiş, altın yerine bambaşka bir yatırım aracı önerdi. "Ben olsam alırdım" diyen Memiş'in işte o açıklamaları.

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalı üzerinden piyasalara ilişkin haftalık değerlendirme yaptı. Dövizdeki kritik seviyeleri veren Memiş, yatırımcının bu seviyelere dikkat etmesini söyledi. "Gram altın almayın" diyen Memiş, altının yerine başka bir yatırım aracı önerdi. Bakın Memiş, altın yerine ne önerdi.

altin0.jpg

ALTIN VE DOLAR İÇİN KRİTİK SEVİYE

Döviz kurunda yaşanan baskılanmaya dikkat çeken Memiş, yatırımcının daha temkinli olmasını söyledi. Altın ve dolar için alım-satım seviyelerini veren Memiş, gram altının 940 bandında alınmaması gerektiğini vurguladı. İşte Memiş'in o açıklamaları.

"DOLARDA BASKILANMA BORSA'YA POZİTİF YANSIDI"

Dolar yönündeki baskılamanın Borsa İstanbul için pozitif yönde ayrışmaya neden olduğunu belirten Memiş, "Kritik değer seviyelerine dikkat edin. Teknik olarak bir düzeltme yapılması bekleniyor. Dolar tarafındaki baskılanma uzun sürdüğü için doların 14,78 seviyesine çıkması lazım. O yüzden borsa konusunda temkinli görüşlerim devam ediyor. Dolar tarafında sabit bir kur politikası ile baskılanma var. Bundan dolayı dolar gün içerisinde 14,70 lira seviyesinde işlem gerçekleştirdi" dedi.

dolar.jpg

ALTIN YERİNE ONU ALIN!

Altının 940 seviyesinde alınmamasını belirten Memiş, altın yerine başka bir yatırım aracını önerdi. Gram altın alınmasına sıcak bakmadığını ifade eden Memiş, "Euro ve Sterlin almayı tercih ederim. İkisi de şu an düşük. Doların sabit olması euro ve sterlinde düşüş olmasına neden oldu. Benim tercihim euro ve sterlinden yana. Altından daha avantajlı konumda" diye konuştu.

ALTIN İÇİN DESTEK VE DİRENÇ SEVİYESİNİ VERDİ

Altın için direnç ve destek seviyelerini tek tek sıralayan Memiş, Ons altına ilişkin, "1960 seviyesi destek seviyesi. Şimdi direnç konumuna geçti. Satış baskısı olduğu için 1927 dolar destek seviyesi.1880-1980'e kadar bant aralığı" dedi. Gümüş içinse şu an alım fırsatı olduğunu söyleyen Memiş, "Ben olsam gümüş almayı tercih ederdim" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN