Petrole Yüzde 10 Zam İddiası Akaryakıt Fiyatlarını Uçuracak! İşte Motorin, Benzin Ve LPG Son Dakika Haberleri

Petrole Yüzde 10 Zam İddiası Akaryakıt Fiyatlarını Uçuracak! İşte Motorin, Benzin Ve LPG Son Dakika Haberleri

Akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından en çok merak edilen konular arasında. Rusya-Ukrayna savaşından sonra petrol fiyatlarındaki artış akaryakıt fiyatlarına da yansımaya başladı. Motorine ve benzine gelen zamlardan sonra sürücü de petrol fiyatlarındaki düşüşü beklemeye başladı. Peki motorin ve benzinde indirim olacak mı? Akaryakıt fiyatları yükselmeye devam edecek mi? İşte akaryakıta dair son dakika gelişmeleri

Benzin ve motorinin litre fiyatı son zamlardan sonra 22 lira seviyesine ulaştı. Dünyada patlak veren petrol krizi Türkiye'yi de derinden etkilemeye başladı. Siyasi gerilimler sonucunda brent petrol fiyatları 110 doların üzerine çıkarken, bu yükseliş pompalara da yansımaya başladı. Binlerce araç sahibi ise akaryakıta yapılacak indirimi beklemeye başladı. İşte 22 Nisan motorin ve benzin güncel fiyat listesi.

PETROL KRİZİ DERİNLEŞİYOR

Akar yakıt litre fiyatlarında indirim olacak mı? Brent petrol fiyatları düşecek mi? gibi sorular arama motorlarında en çok arananlar arasında. Akaryakıta yapılan zamlar hem araç sahiplerini hem toplu taşıma kullananları etkilemeye başladı. Petrolün varil fiyatının yükselmesine paralel olarak benzin ve motorinde zamdan nasibini aldı. Rusya'nın yaptırımları sonucu akaryakıt fiyatları uçuşa geçerken, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere ABD'de alternatif yolları aramaya başladı. En son Suudi Arabistan'ı Rusya ile yakınlaştı iddiaları konuşulurken derinleşen petrol krizinde akaryakıtında ne olacağı merak edildi.

kazi.jpg

MOTORİN SON ZAMDAN SONRA 22 LİRAYA ÇIKTI

Brent petrolünde yaşanan yukarı yönlü hareketlilik geçtiğimiz günlerde mazot ve benzine 1,79 lira zam yansıdı. Peki akaryakıtta bu yükseliş ne olacak? Benzin, mazot, motorin ve LPG'de indirim yaşanacak mı? İşte zamlardan sonra 22 Nisan 2022 Cuma motorin ve benzin fiyat listesi

rusya.jpg

İstanbul Avrupa Yakası'nda benzinin litre fiyatı 19,00 TL iken Anadolu yakasın 19,01 TL. Motorin ise Avrupa Yakası'nda 22,00 TL Anadolu Yakası'nda 22,02 TL olarak satışta. İzmir'de benzin litre fiyatı 19,11 TL. Motorin litre fiyatı 22,10 TL. Ankara'da benzin fiyatı 19,11 TL, motorin litre fiyatı 22,10 TL'den pompalara yansımakta.

petrokrizi.jpg

HAM PETROLE YÜZDE 10 ZAM İDDİASI

Yaşanan siyasi krizden dolayı yükselişe geçen akaryakıt fiyatları, brent petrol konusunda uzlaşıya geçerse düşme ihtimalinin olacağı öngörülüyor. Gözler Irak'a döndü. Tüm bunlar yaşanırken yabancı bir bankadan gelen iddiaya göre ham petrole yüzde 10 zam yapılacak denildi. Rusya kaynaklı arz sıkıntılarının artırabileceğine işaret eden Morgan Stanley, Brent petrolde üçüncü ve dördüncü çeyrek fiyat beklentisini 10’ar dolar artırdı ve sırasıyla 130 ve 120 dolara çıkardı.ı Gözler bu artıştan sonra yapılacak akaryakıt zammına döndü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN