Altın O Tarihte 1450 Lira Olacak Dolar Altını Sollayacak! İslam Memiş Dolar'da 20 Lira İçin Tarih Verdi

Altın O Tarihte 1450 Lira Olacak Dolar Altını Sollayacak! İslam Memiş Dolar'da 20 Lira İçin Tarih Verdi

Altın ve Para piyasası üzerine isabetli analizlerde bulunan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar için son seviyeyi açıkladı. 21 Aralık 2021 tarihinde altın ve doların çökeceğini bilen Memiş'in bu açıklamaları yine gündeme oturacak. İşte Memiş'ten yatırımcıyı derinden sarsacak o kritik açıklamalar.

Youtube kanalı üzerinden piyasalara ilişkin değerlendirmeler yapan Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, döviz alt-sat yapacaklar için önemli analizlerde bulunmaya devam ediyor. Altın ve dolarda yaşanacak yükselişi bilen İslam Memiş, bu sefer altın ve dolar için bant aralığını açıkladı. Dolar ve altının çıkacağı seviyeyi açıklayan Memiş, yatırımcılar için alım tarihi de verdi. İşte o açıklamalar.

memis.jpg

MAYIS AYINDA DÖVİZ NE OLACAK?

Altın ve Dolar kurunda yaşanan istikrarsızlık yatırımcıyı korkuturken, gözler Mayıs ayında yapılacak Amerika Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararına döndü. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise tüm bu soru işaretlerini tek tek cevapladı. İşte Memiş'in altın ve dolar al-sat yapacaklara ilişkin değerlendirmeleri.

altin.jpg

"OYNAYAN KAYBEDECEK..."

Memiş dolar ve altınla borçlananları sık sık uyarmaya devam ederken, Nisan ayının artık son alım ayı olduğunun da altını çizdi. Yatırımcının 2 haftalık alım fırsatını kaçırmamasını söyleyen Memiş,"Alım işini ihmal eden için son 2 hafta. 600 beğenmediler 800’den aldılar. 880’den beğenmeyenler 1.000’den almak zorunda kalacak. Oynayan kaybedecek, sahip çıkan kazanacak" dedi.

"DOLAR YERİNE EURO ALIN"

Doların 14 seviyesinde sabit kalmasını baskılanmaya bağlayan Memiş, dolar yerine başka bir yatırım aracı sundu. Doların Mayıs ayında yukarı yönlü bir trende gireceğini belirten Memiş,"Temmuz ayında, geçen yıl yaşanan zirvenin ardından daha üst seviyede rakamlar beklediğimi söyleyebilirim. 20 lira gibi.. "Euro/TL kuru 15,82 seviyesinde. Euro/Dolar paritesinin düşük bir seviyede olmasına rağmen yine de alınabilecek en uygun para birimleri arasında" diye konuştu.

dolar0.jpg

GRAM ALTINDA ZİRVE YAŞANACAK

Gram altında yaşanan iniş çıkışlar altım yatırımcısını tedirgin ederken Memiş altın için Mayıs ayına dikkat çekti. Gram altının Mayıs ayında sert bir fiyatlanma ile karşılaşacağını beliren Memiş, "Gram altında önceki videolarımda da söylediğim gibi 920-940 lira aralığını takip ediyorum. Aşağı yönlü baskılanmalar alım fırsatı yaratabilir. Ama o tarihte gram altın da 1450'yi görecek" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN