Altın Ve Doları Olanlar Hemen Döviz Bürolarına Koşsun! İşte Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu'ndan Altın İçin Kritik Tarihi

Altın Ve Doları Olanlar Hemen Döviz Bürolarına Koşsun! İşte Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu'ndan Altın İçin Kritik Tarihi

Sosyal medya hesabı üzerinden Altın ve Para piyasası üzerine çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, yeni yayınladığı Youtube yayında altının fırlayacağı tarihi verdi. Amerika borsasına dikkat çeken Şatıroğlu, elinde altın olanları uyardı. İşte Şatıroğlu'ndan çarpıcı piyasa değerlendirmesi.

Son zamanlarda piyasa üzerine yaptığı analizlerle dikkatleri üzerine çeken Altın ve Dolar Uzmanı Tunç Şatıroğlu, bu defa ciddi uyarılarda bulundu. "Uyuyamayacaksınız" diyen Şatıroğlu altın ve dolar için zarar tarihini verdi. Amerika'da yaşanan enflasyonun piyasa üzerindeki etkisini Youtube kanalından anlatan Şatıroğlu, piyasada yaşanan dalgalanmayı grafiklerle anlattı. İşte altın ve doları olanları yakından ilgilendirecek o açıklamalar.

altin.jpg

"MERKEZ BANKALARI FAİZ ARTIRMAYA GİDECEK"

Amerika enflasyon rakamları üzerinden piyasa değerlendirmesi yapan Şatıroğlu, Beyaz Saray'dan yüksek enflasyon açıklaması çıktığını ifade etti. Merkez bankalarının enflasyona paralel olarak hareket ettiğini belirten Şatıroğlu, merkez bankalarının asıl amacının enflasyonla mücadele olduğunun altını çizdi. Türkiye Merkez Bankası'nın (TCMB) şu an için izlemede olduğunu vurgulayan Şatıroğlu, "Biz ise şu anda sadece izliyoruz. Onlar ise ufak tefek şeyler yapıyor. Enflasyon yüksek olunca faize gider gibi şeyler oluyor." dedi.

fed.jpg

"ALTIN VE ONS ALTINDA YÜKSELİŞ DÖNEMİNE GİRİYORUZ"

"Amerika borsasında sıkış başladı" diyen Şatıroğlu, gram altın ve gümüşün yükselme tarihini açıkladı. Şatıroğlu, "Amerikan borsasında düşüş başladı. Düşüş başlayınca ons altın, gram altında yükseliş başlayacak. Ons altında yükseliş var. Gidişat iyi şu an. Bunları takip edin gram altında yükseliş bekliyoruz. Altın 1 artarsa gümüş 2 artar. Şu an yüzde 1,9 yükseliş var gram gümüşte. Amerika on yıllıklarda düşüş başladığı zaman bunlarda yükseliş başlayacak. Ama bu insanların perşembe günü bayramı var. Perşembe gününden sonra yükseliş kaldığı yerden devam edecek" dedi. "Şu an yükseliş dönemindeyiz" diyen Şatıroğlu, zarardaysanız hemen satın uyarısında bulundu.

tunc.jpg

"ELİNİZDEKİLERİ HEMEN SATIN! YOKSA UYUYAMAYACAKSINIZ"

Amerika borsasında fonu olanları da uyaran Şatıroğlu, "Özellikle Amerikan borsasında olan, ben aldım diyen arkadaşlar bu sizi çok rahatsız ettiyse. Önümüzdeki hafta fonda kara geçersiniz, hemen satın. Siz çok rahatsız oldunuz. Uyuyamayacaksınız. Önümüzdeki düzeltmeler olacağı için daha da rahatsız olacaksınız. Şunu söylüyoruz hisse senedi yatırımı yapıyorsanız 15 ve üstü hisse alabilirsiniz. Bazıları çıkmayabilir ama iyi getirecek. Yurt dışı hisse senediniz de olsun. Dolar da olabilir. Ama tek başına dolarla yatırım yapılmasını önermiyorum gümüş ve altınla alabilirsiniz." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN