Boşverin altını doları! O emtia 24 lira birden fırlayacak! Uzman isim duyurdu: Şimdiden ufak ufak alın

Boşverin altını doları! O emtia 24 lira birden fırlayacak! Uzman isim duyurdu: Şimdiden ufak ufak alın

Altın, dolar ve gümüş fiyatlarında görülen değişiklik yatırımcıları da harekete geçirdi. Piyasalar hakkında önemli açıklamalarda bulunan Ekonomist Mert Başaran, son açıklamalarıyla tüm yatırımcıları heyecanlandırdı. İşte piyasalardaki son durum…

Yaptığı açıklamalarla nokta atışı yapan ünlü Ekonomist Mert Başaran son açıklamaları ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Altın, dolar ve gümüş açıklamalarıyla sık sık gündemde yer alan Başaran, tüm yatırımcıları heyecanlandıracak bir açıklamaya imza attı. Altın ve gümüş yatırımcılarının iyi kazançlar sağlayacağını aktaran uzman isim seçim sonrasında değerlenerek büyüme yaşanacağının altını çizdi. İşte piyasalardaki son durum…

FİYATLAR NE KADAR OLACAK?

Gümüş fiyatlarının 29,90 TL'ye yükseleceğini aktaran Mert Başaran, aynı dönemde Altın fiyatlarının 1600 TL civarında olacağının altını çizdi. Ons altın fiyatında büyük bir Yükseliş olabileceğini belirten uzman isim doların yükselmesi ile birlikte bu oranlarda artış olacağının altını çizdi.

altin-fiyat.jpg


Fakir kesin tarafından tercih edilen bir yatırım aracı olarak karşımıza çıkan gümüş için önemli açıklamalarda bulunan Başaran, uzman açıklamalarından yola çıkarak gümüşün altından daha fazla değer kazanabileceğini söyledi. Seçim sürecinin ardından altın, dolar ve gümüşün yükseleceğini vurgulayan başarı, Gümüş fiyatının 15 TL seviyelerinden 28 TL'ye kadar yükselebileceğinin altını çizdi. Bu durumun gerçekleşmesi ile birlikte gümüşe yatırım yapan vatandaşların yüksek kazançlar sağlayabileceğini aktaran uzman isim karlı bir yatırım olarak değerlendirdi.

ONS ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Yatırım aracı olarak ons altını tercih eden vatandaşlar da yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. Mert Başaran doların yükselmesi ile birlikte ons altında büyük kazançlar sağlanabileceğini aktardı. Yatırımcıların seçim sonrasında oluşabilecek hareketlilik ile birlikte hazırlıklı olması gerektiğinin altını çizdi. Yaz ayları ile birlikte altın, gümüş ve dolar gibi değerli enstrümanların da artış beklentisi içerisinde olduğu aktarıldı.
altin-dolar.jpg

ALTIN MI YOKSA ONS ALTIN MI TERCİH EDİLMELİ?


Birçok yatırımcı tarafından yöneltilen altın mı, ons altın mı? sorusunun yanıtını veren Mert Başaran net bir açıklama ile akıllardaki tüm soru işaretlerini kaldırdı. Ons altının daha büyük kazanç getirebileceğini aktaran uzman isim TL bazında hesaplama yapıldığında büyük değişkenlik görülmediğini söyledi. Ons altının dolar bazında oluşturdu rakamları işaret eden Başaran, dolar bazında yükseliş ile birlikte daha fazla kazandırabileceğinin altını çizdi. Yaz aylarında artışın yükseleceğini vurgulayan uzman isim yatırımcıların bu dönemi beklemesi gerektiğini söyledi.

gumus.jpg


Yaptığı tahminlerde doğru noktalara parmak basan uzman isim altın, gümüş ve dolar gibi değerlerde yaşanacak artışların doğru strateji ve planlama ile birlikte yatırımcılara iyi kazanlar getirebileceğini aktardı. Mert Başaran piyasada görülen dalgalanmaların dikkate alınarak yatırım yapılması gerektiğinin altını çizdi.


NOT: Bu haberde verilen bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım kararları doğrultusunda bağımsız uzman görüşü alınması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN