Bu araç koltuğa dönüşüyor! O tarihte seri üretime girecek: Tek şarjla 708 kilometre gidiyor...

Dünya genelinde yaygınlaşan elektrikli otomobiller hanesine bir yeni model daha ekliyor. Özellikleriyle dikkat çeken yeni model istediğiniz zaman oturup rahatlamanız için koltuğa dönüşüyor. Menziliyle ilgililerin dikkatini çeken bu model, tek şarjla 708 kilometre yol katediyor. İşte tüm detaylar...

Youtube platformunda içerik üreticisi Kelley Blue Book tarafından tanıtılan yeni elektrikli modelde birçok özellik bulunuyor. Milyonların dikkatini çeken bu özellikler ise elektrikli otomobilde adeta yeni bir çağ açtı. Kaputunun içinde oturmak için koltuk bulunan bu modeli diğer elektrikli araçlardan en büyük özelliği ise uzun menzili oldu.

ÖZELLİKLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Yeni model elektrikli otomobil dikkat çeken tasarımıyla alıcısıyla kavuşmayı bekliyor. 2024 yılının sonlarına doğru seri üretime geçmesi düşünülüyor. Oldukça iddialı olan yeni modelin içerisinde 34 inç büyüklüğünde devasa ekran bulurken, sinema salonlarını aratmayacak.

Konfor bakımından çoğu modeli geride bırakan Lucid Gravity, sadece 3,5 saniye içerisinde 100 km hıza ulaşıyor. Spor otomobillerden farkı kalmayan Lucid Gravity, SUV modeli olarak karşımıza çıkıyor. Sadece 15 dakikalık şarj ile 315 kilometre yolculuk yapmanızı sağlıyor.

lm23-c-gravity-frunk-seat-beach-lifestyle-8r0a7342.jpg

TEK ŞARJDA 708 KM MENZİL

Tasarım harikası olan Lucid Gravity'nin kaputundan çıkan koltuk ise emsallerinden ayıran bir özellik. Satışa 80 bin doların altında satılması beklenen SUV Lucid Gravity, 226 litrelik bagaj büyüklüğüne sahip.

Bagajda bulunan sırt minderi, bardaklık gibi detaylar adeta dinlenmeniz için yapılmış. Elektrikli model Lucid Gravity, tek şarjla 708 kilometre menzile ulaşırken, 900 V elektrik mimarisine sahip. 2024 yılının sonunda seri üretime geçmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN