Denizbank sınırları zorladı! Başvuru yapan 50.000 TL'yi cebine koyuyor! Geç kalan çok üzülecek

Denizbank  sınırları zorladı! Başvuru yapan 50.000 TL'yi cebine koyuyor! Geç kalan çok üzülecek

Bankalar tarafından yapılan kampanyalar dikkat çekerken nakit ihtiyacı olan vatandaşlar da yeni kampanyaları araştırmaya başladı. Denizbank herkesin yüzünü güldüren o açıklamayı yaptı. Başvuru yapan tam 50.000 TL ödeme alacak. İşte Denizbank kampanya detayları…

Ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların kredi kampanyasından yararlanmaya devam ediyor. Her banka farklı tutarlarda ödeme sağlarken DenizBank herkesi sevindiren o açıklamayı yaptı. Başvuru yapan vatandaşlar 50.000 TL'ye kadar ödeme alabiliyor. Vatandaşlar başvuru işlemleri hakkında merak edilen soruların yanıtını arıyor. İşte Denizbank kampanya detayları…


DENİZBANK MÜJDEYİ VERDİ


Denizbank tarafından yapılan açıklama kapsamında başvuru yapan vatandaşlara 4 gün içerisinde 50.000 TL'ye kadar ödeme yapıldığı belirtildi. Nakit ihtiyacı bulunan binlerce vatandaş başvuru detaylarını yakından takip ediyor. Başvuruda bulunacak kişilerin banka üzerinde hesabı bulunması gerekmektedir. Sosyal medya ve internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında kredi başvurusu yapan vatandaşlara 3 ay ertelemeli olarak ödeme yapabileceği belirtildi. Denizbank ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunan vatandaşlardan gelir belgesi de istenmeyecek. Daha önce kredi veya kredi kartı kullanan banka müşterileri de ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabiliyor.

denizbank-tasit-kredisi.jpg


DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?


Denizbank ihtiyaç kredisi başvuruları için müşterilerin kredi notu önemli bir yere sahiptir. Sorgulama işlemleri kimlik numarası ile yapılırken başvurusu onaylanan vatandaşlar ise Kısa bir süre içerisinde ödeme alıyor. Kampanya kapsamında başvurular SMS üzerinden alınırken başvuru yapmak isteyen kişiler telefon numaraları üzerinden T.C kimlik numaralarını ve doğum tarihlerini yazarak 3280'e mesaj atması yeterli olacak. Başvurunun ardından sonuç mesajı 5 dakika içerisinde tarafınıza iletilir. Bu kapsamda alabileceğiniz maksimum kredi tutarı size bildirilirken en yakın şube üzerinden de ödeme alabilirsiniz. Banka üzerinde hesabı bulunan vatandaşlar ise bankaya gitmeye gerek duymadan ödeme alabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN