Dolar füze gibi uçuşa geçiyor! Selçuk Geçer'den zincirleri koparan seviye! Dolarınızı saklayın

Dolar füze gibi uçuşa geçiyor! Selçuk Geçer'den zincirleri koparan seviye! Dolarınızı saklayın

Selçuk Geçer doların zirve tarihini açık açık verdi. FED'in faiz kararı sonrası 20 lira sınırına gelen dolar/TL kuru yatırımcıyı da tedirgin etmeye başladı. Dolarla borçlananlar doların düşüşünü beklerken Selçuk Geçer'den korkutan o rakam geldi. Elinde doları olan resmen köşe bucak saklayacak...

Piyasalarda hareketlilik devam ederken, gözler seçimin döviz kurunu nasıl etkileyeceğine döndü. Dolar yatırımı yapanlar uygun satış tarihini kollamaya başladı. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den ise 2 kritik senaryo geldi. Dolar o tarihte öyle bir rakam görecek ki duyanların ağzı kulağına varacak...

Piyasa açıklamalarıyla dikkat çeken Selçuk Geçer, seçim sonucunun dolar/TL kurunu nasıl etkileyeceğini açıkladı.

selcukgecer.jpg

DOLARDA 2 SENARYO VAR

2 senaryoya dikkat çeken Geçer, seçim sonucunun önemine vurgu yaptı. Peki 1 dolar kaç lira olacak? İşte yatırımcıyı yakından ilgilendiren o değerlendirme.

dolarcik.jpg

DOLAR/TL KURU O RAKAMLARI GÖREBİLİR!

Piyasalarında tekrardan düzene girmesi durumunda dolar kurunun düşmesinin uzun zamanlar alacağını ifade eden Selçuk Geçer, Türkiye'ye sıcak para girebileceğini söyledi.

dolar.jpg

Aynı ekonomi modelinin devam etmesi durumunda ise dolar/TL kurunun 35 ila 40 lirayı bile görebileceğini söyledi. Türkiye'yi zor günlerin beklediğini belirten Geçer, ekonominin eski haline dönmesinin 5 yılı bulacağını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN