Döviz mi? Altın mı? Borsa mı? İslam Memiş "Uzak durun" diyerek felaket uyarısı yaptı

Döviz mi? Altın mı? Borsa mı? İslam Memiş "Uzak durun" diyerek felaket uyarısı yaptı

Deprem sonrasına başta borsa olmak üzere piyasada derinden etkiledi. Özellikle altın alanları kara kara düşündüren süreç yatırımcıyı tedirgin etmeye başladı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise "Üzülmeyin" diyerek altın alanlar için çarpıcı değerlendirmeler de bulundu. Peki altın yükselecek mi? 1 gram altın kaç para olacak? İşte detaylar

Deprem sonrasında piyasa değerlendirmeleri yapan İslam Memiş, depremin maliyetini açıkladı. Yatırımcıların korktuğu bu süreçle ilgili "Karamsar olmayın" diyen Memiş, borsa ve altıncılar için bakın neler söyledi.

borsa.jpg

BORSA MI DÖVİZ Mİ? İSLAM MEMİŞ UYARILARINI PEŞ PEŞE SIRALADI

Deprem öncesi ile deprem sonrasındaki piyasa rakamlarını veren İslam Memiş, 2023 yılı ön görüsünü tekrarladı. Memiş, öngörüsünün 24-25 lira aralığı olduğunu belirterek, "Peki dolar/TL 24-25 lira olduğunda “Bak gördünüz mü deprem zararının maliyeti bu” mu diyecekler?" diyerek yatırımcıları uyardı.

l.jpg

"Şimdi kararı siz verin" verin diyen Memiş, borsa da yatırıcımı olanları dövizden uzak tuttu. Memiş, " “Yandık, battık” diyenlere inanıp borsa getirisinden uzak durup, dövize mi yükleneceksiniz? Bence bir kez daha düşünün. Ortada büyük bir acı, büyük bir maliyet var. Arkasında ise çökmeyecek bir ekonomi var. Ben karamsar değilim, ekonomik olarak hızlı toparlanacağız. Karar verirken üzülmeyin!". diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN