Elektrik, su ve doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! Sadece 14 gün kaldı: Hemen yapmanız gerekiyor

Elektrik, su ve doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! Sadece 14 gün kaldı: Hemen yapmanız gerekiyor

Fatura ödemesi yapanları sevindirecek önemli bir açıklama yapıl. Elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kapsayan hediye ödeme için yalnızca 16 gününüz kaldı. Sakın kaçırmayın. İşte ödemenin detayları…

Bankalar arasındaki rekabet kızışırken yapılan açıklamalarda vatandaşın yüzünü güldürüyor. QNB Finansbank tarafından yapılan açıklama doğrultusunda fatura ödemeleri için 150 TL'ye Varan ödeme yapılacağı belirtildi. CardFinans ve QNB first logosu bulunan kredi kartı veya QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden 30 Haziran 2023 tarihine kadar verilen otomatik fatura ödeme talimatı başına 50 TL olmak üzere toplamda 150 TL'ye varan Parapuan hediye edileceği belirtildi. Yalnızca 25 gün geçerli olacak. Sakın kaçırmayın. İşte ödemenin detayları…

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ

Banka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda kampanyanın 30 Haziran'a kadar geçerli olduğu belirtildi.

qnb-finansbank-1.jpg
QNB Finansbank tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Kart Finans ve QNB first logosu bulunan kredi kartları veya QNB Finansbank vadesi hesap üzerinden verilen Her yeni otomatik fatura ödeme talimatının kampanyaya dahil edildi aktarıldı. Kampanya süresi içerisinde iptal edilen ve yeniden verilen fatura talimatları için ödül verilmeyecek.
Her yeni fatura talimatı için 50 TL olmak üzere toplamda 150 TL Parapuan hediye edilecek.

Kredi kartları kapsamında ödül kazanımı için verilen fatura talimatlarının 30 Kasım 2023 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekiyor. Verilen talimatların 29 Aralık 2023 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar iptal edilmesi durumunda ise verilen Parapuan ödülleri geri alınır. Parapuan’ın kullanılması durumunda Parapuan tutarı kadar kredi kartı ekstresine borç yansıtılır.

Hesaptan verilen talimatların 31 Temmuz 2023 tarihine kadar ödenmesi gerektiğinin altı çizildi. 1-10 Ağustos 2023 tarihleri arasında Cardfinans nakit kartına, kredi kartına verilen talimatlar ile kazanılan ödüllerin faturanın ödendiği ayın son üç günü CardFinans veya QNB First logosu bulunan kredi kartına yüklenecek aktarıldı.

finansbank-1.jpg

Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir.

Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.

Kazanılan Parapuanların kullanım süresinin 25.000 olduğu aktarılırken kullanılmayanların geri alınacağı belirtildi.

QNB Finansbank Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanırken toplamda en fazla kazanılacak tutar ise 150 TL olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN