Emekli maaşını o banka ATM'lerinden çekenler dikkat! Faturanız 80 TL'ye düşecek

Emekli maaşını o banka ATM'lerinden çekenler dikkat! Faturanız 80 TL'ye düşecek

Ziraat Bankası tarafından emekli vatandaşlar için yeni bir açıklama geldi. Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel kampanyasını kısa bir süre önce duyurdu. Maaşlarını Ziraat Bankası'ndan alan emekli vatandalar, Türk Telekom hat sahibi olması durumunda kampanyadan faydalanabilecek. Ziraat Bankası'ndan alınan bilgilere göre Türk Telekom hat sahibi emekli vatandaşlara her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB internet ve Türk Telekom hatlarıyla sınırsız konuşma 12 ay taahhütle sadece 80 TL oldu.

ZİRAAT VE TÜRK TELEKOM'DAN DEV KAMPANYA

Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alanlar bu kampanyaya dikkat etsin. Yapılan açıklama ile birlikte emeklilere müjdeli haber verildi. Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel kampanyası kısa sürede dikkat çekti. Emekli maaşı alan vatandaşlar ve Türk Telekom hat sahibi olan vatandaşlar kampanyaya katılım sağlayabilecek.

Ziraat Bankası'ndan gelen duyuru ile birlikte Türk Telekom hattına sahip olan emekli vatandaşlar kampanyadan faydalanacak. Türk Telekom ile Ziraat Bankası tarafından düzenlenen kampanya ile birlikte her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB mobil veri, Türk Telekom mobil hattı kullanan tüketiciler ile sınırsız konuşma sadece 12 ay taahhütle 80 TL tutarında. Kampanyadan faydalanabilmek için başvuru şartlarını yerine getirmeniz gerekir.

turk-telekom-bayilik.jpeg

KAMPANYAYA KATILIM NASIL SAĞLANIR?

Ziraat Bankası tarafından duyurulan kampanya kapsamında aylık sabit ücret indiriminden faydalanabilmek için Ziraat Emekli Fırsat 5 GB tarifesinden faydalanan ve emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan müşterilerin söz konusu hatları üzerinden Ziraat boşluk T.C Kimlik Numarası yazarak Türk Telekom'a ait olan 5555 numarasına SMS olarak gönderim yapması gerekir. Tekrardan gelen SMS'e ise ZIRAAT ONAY yazıp göndermeniz halinde Türk Telekom Müşteri Hizmteleri'ni arayarak kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

talking-on-the-phone-wallpaper-for-pc.jpg

TAAHHÜT TARİFE TUTARI NE KADAR?

Kampanyadan faydalanan vatandaşlara 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı verilecektir. Tarifenin taahhütsüz fiyatları ise kampana süresince tarifeye yeni hat tesisi, faturasız tarifelerden geçiş yolu veya numara taşıma yolu ile gelen müşterilere KDV ve OİV dahilinde 150 TL olarak belirlenecektir. Kampanya bitimi ile birlikte TÜrk Telekom Faturalı tarifelerden geçiş yapan müşterilere KDV ve OİV dahilinde 175 TL'ye yükselecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN