Doğum yılının son rakamı 0 ve 1 olanlar yaşadı; 2 ve 3 olanlar yandı! Karakterinizi ele veriyor

Doğum yılının son rakamı 0 ve 1 olanlar yaşadı; 2 ve 3 olanlar yandı! Karakterinizi ele veriyor

Çin takvimine göre, doğum yılınızın son rakamı sizin hayatınız ve kişiliğiniz hakkında önemli ipuçları veriyor. Doğduğunuz yılın son rakamına bakarak ateş, su, toprak ve hava gibi elementlerden hangisi olduğunuzu da bulabilirsiniz. İşte, hayatınız ve karakterinizi etkileyen rakamların anlamları...

Adınızdan doğum yılınıza kadar her şeyin bir anlamı var ve bu sizin kişiliğiniz hakkında çok şey ifade eder.

Çin takvimine göre, doğum yılınızın son rakamı da çok şey anlatıyor. Her sayı, Feng Shui'nin beş elementi olan metal, su, odun, ateş ve toprak anlamına gelir.

dogum-yilinin-son-rakaminin-anlami-1.jpg

EĞER SON RAKAM 4 VE 5 İSE...

Eğer doğum yılınızın (örneğin 1995) son rakamı 4 ve 5 ise elementiniz TAHTA. Bu da kendine güveni ve yüksek özgüveni beraberinde getirir. Her zaman gözler üstündedir. Yeni şeyler denemeye bayılırlar. Girdikleri her ortamda ilgi odağı olurlar ve dikkatleri üzerlerinde toplarlar.

Zor zamanlarda bile her şeyi bardağın dolu tarafı olarak gören pozitif bir kişiliksiniz. Mükemmel karar verme becerileriniz nedeniyle güvenilir bir insansınız. Romantik ilişkilerde yüzde 100'ünüzü veriyorsunuz.

dogum-yilinin-son-rakaminin-anlami-2.jpg

EĞER SON RAKAM 6 VE 7 İSE...

Eğer doğum yılınızın son rakamı 6 ve 7 ise elementiniz ATEŞ. Bu elementlerdeki kişiler oldukça maceraperesttir. Bunlar, mükemmel liderlere sahip çok aktif ve enerjik bireylerdir, rekabet etmeyi ve kazanmayı severler.

Ateş insanları çekici ve çekici olma eğilimindedirler, yalnız kalmaya dayanamazlar, kendilerini insanlarla ve sürekli hareketle kuşatmayı tercih ederler.

Macerayı, rekabeti seviyorsunuz ama aynı zamanda fevri ve huzursuzsunuz. İyi bir lider olursunuz ve başarma arzusuyla motive olursunuz. Dezavantajı, kolayca öfkelenmeniz ve görevlerin hemen yapılması için güçlü bir ihtiyaç duymanızdır.

dogum-yilinin-son-rakaminin-anlami-3.jpg

EĞER SON RAKAM 8 VE 9 İSE...

Eğer doğum yılınızın son rakamı 8 ve 9 ise elementiniz TOPRAK. Dünyanın güçleri onlara sevdiklerinizle ilgili sorumluluk verir. Pek çok hırsları vardır, ancak aynı zamanda idealisttirler. Topraklanırlar, sorunlar aşama aşama ve ayık bir kafayla çözülür. İyi gelişmiş bir sezgileri var.

Çok sadık ve ayakları yere basan birisin ve mantıklı kararlar veriyorsun. Dezavantajınız, hayatınızdaki her şeyin kontrol altında olmasını istemeniz ve kendi çığırtkan sezgileriniz yerine mantığı tercih etmenizdir.

dogum-yilinin-son-rakaminin-anlami-4.jpg

EĞER SON RAKAM 0 VE 1 İSE...

Eğer doğum yılınızın son rakamı 0 ve 1 ise elementiniz METAL. Bu da sizin güçlü ve dayanıklı bir karaktere sahip olduğunuzu gösteriyor. Ayrıca bağımsız kişilerdir ve kendi istekleri doğrultusunda hareket ederler. Hayatta en önem verdikleri şey ise: Aşktır.

Bu gruptakiler oldukça inatçıdır ve dediğim dediktir. Ellerinden hiçbir iş kurtulamaz. İnsanlara yardım etmeyi seviyorsun ama bunu asla kendin için istemiyorsun. Çok bağımsızsınız ve başkalarından istenmeyen tavsiyeleri umursamıyorsunuz.

En kötü özellikleri ise; güce, lükse ve paraya olan düşkünlükleridir.

dogum-yilinin-son-rakaminin-anlami-5.jpg

EĞER SON RAKAM 2 VE 3 İSE...

Eğer doğum yılınızın son rakamı 2 ve 3 ise elementiniz SU. Bu elemente sahip insanların en belirgin özellikleri kibar, anlayışlı ve alımlı olmalarıdır. Bu insanlar yaratıcılık ve hayal gücü konusunda çok geniş bir dünyaya sahiplerdir. Oldukça yaratıcı olan su grubu çoğunlukla sanatçı ruhlu kişilerden oluşur.

Sezgileri oldukça gelişmiş bu insanlar başına gelecekleri önceden tahmin edebilir. Kontrol eden bir ortak olarak adlandırılabilirsin ama çok baskın değilsin. Güvenilirsin ama aynı zamanda çok kararsız da olabiliyorsun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN