Evinde tüp kullanan vatandaşlara güzel haber! Tüp fiyatlarında büyük indirim yapıldı: Güncel tüp fiyatları değişti!

Evinde tüp kullanan vatandaşlara güzel haber! Tüp fiyatlarında büyük indirim yapıldı: Güncel tüp fiyatları değişti!

Tüp fiyatlarına son dönemde birçok zam gelirken, sonunda bir indirim haberi geldi. Aygaz, Milangaz, İpragaz ve Bizimgaz gibi önemli tüp markalarının ürünlerinde yapılan indirimler sonucunda, mutfak tüpü fiyatı 350 TL'ye kadar düştü. İşte güncel tüp fiyatları...

Tüp fiyatlarına gelen peş peşe zamlar sonrasında bir indirim haberi de geldi. Aygaz, Milangaz, Bizimgaz ve İpragaz gibi büyük tüp markaları da tüp fiyatlarındaki değişimleri duyurdu. Mutfak tüplerindeki son fiyat artışıyla birlikte tüketicilerin merak ettiği güncel tüp fiyatları da açıklandı.

Gelen indirimle birlikte mutfak tüpü fiyatı 20 TL düşerek 350 TL'ye indi. Piknik tüpü fiyatı ise 290 TL olarak belirlendi. Ticari tüp fiyatları da değişti. 12 kg'lık ticari tüp fiyatı 140 TL, 35 kg'lık ticari tüp fiyatı ise 325 TL oldu.

Tüketicilerin en çok tercih ettiği tüp markalarından Aygaz'ın mutfak tüpü fiyatı 350 TL, piknik tüpü fiyatı 290 TL olarak güncellendi. Milangaz'ın mutfak tüpü fiyatı 350 TL, piknik tüpü fiyatı 290 TL. Bizimgaz'ın mutfak tüpü fiyatı 347 TL, piknik tüpü fiyatı 287 TL. İpragaz'ın mutfak tüpü fiyatı 349 TL, piknik tüpü fiyatı 288 TL olarak belirlendi.

Tüketicilerin evlerinde ve iş yerlerinde kullandığı tüplerin fiyatlarındaki değişimler, bütçeleri etkilemeye devam ediyor. Tüketiciler, güncel tüp fiyatlarını takip ederek en uygun seçeneği tercih etmeye çalışıyorlar.

GÜNCEL TÜP FİYATLARI

12

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN