Gece yarısına kadar kontağı kapatın! Benzin, Motorin ve LPG indirimi geliyor: İndirimi beklemeyen pişman olacak...

Gece yarısına kadar kontağı kapatın! Benzin, Motorin ve LPG indirimi geliyor: İndirimi beklemeyen pişman olacak...

Otomobil sahiplerine bayram sonrası müjdeli haber verildi. Bayramda indirim alan akaryakıt bayram sonrasında ikinci bir indirim ile gündemde geldi. Benzin, motorin ve LPG fiyatları gece yarısı itibariyle düşüyor. Üst üste 3 indirim beklentisi otomobil sahiplerine kontak kapattırdı. Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

AKARYAKITTA 3'LÜ DEV İNDİRİM

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve döviz kurunda yaşanan fark nedeniyle akaryakıt fiyatları oldukça pahalı. Döviz kurunda son günlerde yaşanan dalgalanma ile birlikte sürekli olarak indirim ve zam haberleri ile gündeme gelen benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeniden güncelleme geliyor.

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına indirim haberinin gelmesiyle rahat bir nefes alan vatandaşın zam haberleri ise adeta korkulu rüyası oluyor. Son günlerde sık sık indirim alan akaryakıt fiyatları henüz otomobil sürücülerini korkutmuş değil.

Bayram ile birlikte gelen indirimin yanı sıra bir indirim haberi daha geldi. İndirim haberi ile sevinen otomobil sahipleri gece yarısını bekliyor. Gece yarısı itibariyle gelecek indirim haberi ile birlikte otomobillerin kontakları kapatıldı.

benzin1-pcun.webp

BENZİN, MOTORİN VE LPG İNDİRİMİ

Ramazan Bayramı ile birlikte hareketlenen akaryakıt fiyatlarında indirim üstüne indirim haberleri geliyor. Ramazan Bayramı ile birlikte motorin fiyatlarında 91 kuruş tutarında indirim yapılmıştı.

Bayrama müjdeli haber ile giren otomobil sahiplerini bayram sonrasında da sevindirecek haber geldi. Brent petrol varil fiyatında yaşanan gerileme ile birlikte 3'lü indirim geliyor.

Gece yarısı itibariyle motorin fiyatlarında 45 kuruş tutarında indirim bekleniyor. Benzin ve LPG indirimi de bekleniyor fakat henüz tarih ve zaman verilmedi.

3290113-1200x627.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 21,21 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 20,15 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 21,25 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 20,22 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara Benzin fiyatı: 20,22 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,56 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir Benzin fiyatı: 21,59 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,63 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN