Gram altın tüm engelleri bir bir aştı! Rekor üstüne rekor kıran gram altın yorumu geldi: Asıl rekor o tarihte!

Gram altın tüm engelleri bir bir aştı! Rekor üstüne rekor kıran gram altın yorumu geldi: Asıl rekor o tarihte!

Son zamanlarda sık sık dalgalanmalar yaşayan gram altın fiyatında yeninden rekor görüldü. ONS altın fiyatında yaşanan yükseliş ile birlikte bugün yeniden bir rekor kırmayı başardı. Sürekli olarak yükselen gram altın fiyatları yatırımcının dikkatini çekti. Yatırımcıların kafasında "Gram altın düşecek mi?" veya "Gram altın yükselecek mi?" sorusu yer alıyor. İslam Memiş bu sorulara yanıt verdi. İşte tüm detaylar...

ONS ALTIN REKORA YAKLAŞTI!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte yeni rekorlar görülmeye devam ediliyor. Bugün itibariyle altın fiyatları yeniden tüm tarihlerin en zirvesine ulaşmayı başardı. Küresel anlamda yaşanan banka krizi ve resesyon endişesi ile birlikte mart ayı kazançlarını büyüten ons altın, OPEC+'ın sürpriz petrol kesinti kararı ile birlikte baskı altında hareket emesiyle ABD'den gelen veriler ile beraberinde ONS altın fiyatlarında büyük bir yükseliş yaşandı.

2000 bin doların üzerine yükselen ONS altın fiyatı 2042 doları görmesiyle birlikte 2022 yılının mart ayından sonraki en yüksek seviyelere ulaştı. Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş nedeniyle risklerin artması sonucunda 2022 yılının mart ayında ONS altın fiyatı 2074 dolara kadar yükseldiği biliniyor.

0x0-1626325501515.jpg

ALTIN FİYATLARINDA YENİ REKOR!

ONS altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte dalgalanan gram altın fiyatında yeninden rekor görüldü. Yüzde 2 seviyelerinde bir yükseliş yaşayan gram altın fiyatı rekor kırarak 1.255 TL'nin üzerine kadar çıkmayı başardı.

Çeyrek altın fiyatları 2082 TL'yi, Cumhuriyet altını ise 8 bin 487 TL'ye kadar ulaşmayı başardı. Yurt içi altın fiyatlarında ONS altın fiyat artışı devam ederken dolar/Tl kurunun 19,24 seviyelerine yükselmesi alımları desteklediği açıklandı.

1435161.webp

ALTIN FİYATLARI O TARİHTE 1400 - 1500 TL

Altın fiyatlarında yaşanan artışa dair açıklamalarda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıya seslendi. Sürekli olarak sorulan "Altın fiyatları düşecek mi?" ya da "Altın fiyatları yükselecek mi?" sorusuna cevap verdi.

Altın fiyatlarında her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu vurgulayan İslam Memiş haziran ayını hedef gösterdi. Altını olan bozdurmasın ifadeleriyle tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, yükselişlerin devam edeceğini belirtti. Yaşanan yükselişlerin normal olduğunu açıklayarak 1400 TL ile 1500 TL aralığına kadar yükseleceğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN