Ne altın ne dolar! İslam Memiş bombayı patlattı: 'Dünya bunu konuşacak' diyen altın kahini yatırımcıları uyardı

Ne altın ne dolar! İslam Memiş bombayı patlattı: 'Dünya bunu konuşacak' diyen altın kahini yatırımcıları uyardı

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Ons altın ve gram altında yaşanan değer kaybı yatırımcıları tedirgin ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni bir uyarı geldi. 'Altın mı, dolar mı?' sorusuna cevap veren İslam Memiş, yine herkesi şaşırttı. 'Dünyanın yeni gözdesi' diyen altın kahini, kar ettirecek yatırım aracını açıkladı. Bu fırsat kaçmaz, yatırım yapan paraya para demeyecek. İşte İslam Memiş'in yeni gözde emtiası...

Hafta başından bu yana sürekli olarak düşüş gösteren gram ve ons altın zirveden yüzde 7'lik bir düşüş yaşadı. Altın fiyatlarında yaşanan düşüş vatandaşların gündemindeyken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi. 'Altın mı, dolar mı?' sorusuna cevap veren İslam Memiş, yeni gözdesini açıkladı. 'Dünya bunu konuşacak' diyen Memiş, değer kazanacak yatırım aracını takipçileriyle paylaştı. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları...

Şubat ayı ile birlikte rekor seviyelere ulaşan gram altın son haftalarda düşüşe geçti. Zirveden düşüşe geçen gram altın yüzde 7 değer kaybederek 1.103 TL’ye kadar geriledi. Ons altında düşüş serüveni devam ediyor. Altın fiyatlarında yaşanan düşüş vatandaşların gündemindeyken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını sorgulamaya başladı.

İSLAM MEMİŞ 'DÜNYANIN YENİ GÖZDESİ' DİYEREK AÇIKLADI

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşle birlikte vatandaşlar 'Hangi yatırım aracı daha çok kazandırır?' sorusunu araştırmaya başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Dünya bunu konuşacak' diyerek yatırımcıları uyardı. Altın kahini yine herkesi ters köşe yaptı. Bu fırsat kaçmaz!

fghgfhfg.jpg

"DÜNYANIN YENİ YATIRIM ARACI KOBALT OLACAK"

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan İslam Memiş, "Sizi bir yatırım aracı ile tanıştıracağım. Sözüm vardı. Deprem felaketi dolayısıyla erken açıklamak istedim. Dünyanın yeni gözdesi KOBALT (Co) olacak. Milletim bu fırsatı değerlendirmeli. 82 bin idi, 35.395’ten kapanış yaptı. 2023-2024’te dünya bunu konuşacak." diyerek yatırımcıları uyardı.

ghjghjg.jpg

ALTIN NEDEN DÜŞÜYOR?

Fed ve ECB'nin fiyat baskılarının önüne geçmek için faiz artırımına devam edeceğine yönelik açıklama ve sinyal vermeleri nedeniyle piyasalarda emtia tarafında düşüş başladı.Küresel enflasyon sorununun henüz önüne geçilemedi. ABD'de enflasyon düşse de fiyat baskısı halen gücünü koruyor. Bundan dolayı da yatırım kararları yön değiştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN