Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor! Ünlü yatırım uzmanının dolar tahminini uykuları kaçırıyor

Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor! Ünlü yatırım uzmanının dolar tahminini uykuları kaçırıyor

Döviz kuru ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. ABD'de bulunan üç bankanın iflas etmesi ve Merkez Bankası tarafından 50 baz puanlık faiz düşürme kararı dolar kurunda hareketliliğe neden oldu. Dolar 19 TL'yi aşarken ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, elinde dolar olanları uyardı. Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor! Kimse bu rakamı beklemiyordu. İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini...

Geçtiğimiz hafta başından bu yana hareketli günler geçiren dolar kuru hem vatandaşların hem de yatırımcıların gündeminde. Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararı sonrası yukarı yönlü yükselişe geçen dolar kuru, ABD'de üç bankasının iflas etmesinin ardından hızlı bir ivme kazanmış durumda. 19 TL seviyesini aşan dolar kuru, piyasalarda tedirginliğe neden olurken ünlü Ekonomit Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt veren Selçuk Geçer, elinde dolar olanları uyardı. Rakamı duyan döviz bürosuna koşuyor! İşte Selçuk Geçer'in bomba dolar tahmini...

SELÇUK GEÇER'DEN KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ

Dolar tahminleri ile sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimler öncesi dolar kuru ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Merkez Bankası'nın faiz arttırma kararı ve ABD'den gelen iflas açıklamaları dolarda yükselişe neden olurken yatırımcılar son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Korkutucu tahminleri ile tanınan Geçer, dolar kurunun uçuşa geçeceği tarihe dair net bir açıklamada bulundu.

hghghhg-7.jpg

DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırırken Selçuk Geçer'den son dakika açıklaması geldi. Kimse bunu beklemiyordu. ABD'de yükseliş yaşayan enflasyonun dövizde büyük bir probleme yol açabileceğine vurgu yapan Geçer, olası bir enflasyonun görülmesi halinde doların tekrardan yukarı yönlü bir artış yaşayacağı bilgisini paylaştı.

RAKAMI DUYAN DÖVİZ BÜROLARINA KOŞUYOR

Doların yükselişine devam edeceğini belirten Selçuk Geçer, dolar / TL kurunun 9 gün sonrasında 3-5 TL aralığında bir artış meydana gelebileceğini ifade etti. Ancak tahminlerin en iyi senaryo halinde gerçekleşeceğinin altını çizdi. ABD enflasyon hakkında ise bir frenleme yapmaması halinde dolar kurunun 35 liraya kadar yükseleceğini ifade etti.

gfgfgfgf-64.jpg

21 MART 2023 ÇARŞAMBA GÜNCEL DOLAR KURU

1 Dolar bugün satış olarak ise 19.02 TL dolaylarında işlem görüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN