Seçimlerin ardından ilk zam haberi geldi! Tüm Türkiye'yi etkileyecek! Gece yarısından sonra...

Seçimlerin ardından ilk zam haberi geldi! Tüm Türkiye'yi etkileyecek! Gece yarısından sonra...

Yorucu seçim sürecinin tamamlanmasının ardından rahat bir nefes alacak olan vatandaşlara kötü haber verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanması ile birlikte ilk zam açıklaması geldi. Türkiye'deki fiyatlar tek tek değişiyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Alınan son bilgiler doğrultusunda gece yarısı itibariyle benzin fiyatlarına zam yapılacağı duyuruldu. Sektör yetkilileri tarafından yapılan açıklama doğrultusunda benzinde geçerli olmak üzere tam 66 kuruşluk zam beklentisi olduğu belirtildi. Uygulanacak zam tutarının ardından benzine litre fiyatı 21 TL'nin üzerine çıkacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

66 KURUŞ ZAM YAPILACAK

Türkiye'de en çok tartışılan konulardan biri akaryakıt fiyatları olurken alınan son bilgiler ışığında benzinin litre fiyatına zam yapılacağı duyuruldu. Gece yarısından itibaren uygulanacak zam ile birlikte benzinin litre fiyatının 21 TL'nin üzerine çıkması bekleniyor. Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmayacağı belirtildi.
En son 23 Mayıs Salı günü yapılan benzin zammının ardından 66 kuruş daha zam yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaların ardından güncel fiyat listeleri de araştırılmaya başladı.
akaryakita-indirim-yapilacak-mi.jpg

GÜNCEL BENZİN FİYATLARI

İSTANBUL ANADOLU YAKASI
Benzin fiyatı: 20,52 TL
Motorin fiyatı: 19,34 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI
Benzin fiyatı: 20,58 TL
Motorin fiyatı: 19,39 TL

ANKARA
Benzin fiyatı: 20,94 TL
Motorin fiyatı: 19,75 TL

İZMİR
Benzin fiyatı: 20,93 TL
Motorin fiyatı: 19,83 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN