Tesla'dan rakip korkutan fiyat! Yeni araç için nefesler tutuldu! Fiyatıyla piyasanın tozunu dumana katacak

Tesla'dan rakip korkutan fiyat! Yeni araç için nefesler tutuldu! Fiyatıyla piyasanın tozunu dumana katacak

Türkiye araç piyasasındaki rekabet gitgide kızışıyor. TOGG’a karşı avantaj sağlamayı amaçlayan Tesla 1 milyonun altında satışa çıkaracağı yeni araçla ortalığı ateşe verecek. İşte Tesla'nın yeni aracı…

Tesla Türkiye pazarını kızıştırmaya devam ediyor. TOGG’a karşı avantaj sağlamak için Model 3'ü 1 milyon TL'nin altında bir fiyatla Türkiye'ye getirme stratejisi geliştiren Tesla, piyasada avantaj sağlamayı amaçlıyor. Türkiye'deki başarılı satışları ile adından söz ettiren Tesla, Model Y’nin ardından Model 3 için geri sayımı başlattı. Türkiye'deki pazar konumunu güçlendirmek isteyen Tesla yeni stratejisi ile elektrikli araç pazarındaki rekabeti arttırıyor. İşte Tesla'nın yeni aracı…

TESLA'DAN YENİ MODEL MÜJDESİ

Tesla Model 3 için hazırlıkları başlattı. Türkiye pazarında avantajlı bir konumda olmak için Özel Tüketim Vergisi( ÖTV) oranlarını avantaj sağlamayı planlayan Tesla, araç satış fiyatını da belirgin bir şekilde düşürecek.

model-3.jpg

Türkiye'deki pazarı büyütme hedeflerine hız kesmeden devam eden Tesla, Model 3’ü kısa bir süre içerisinde Türkiye pazarına sunmayı planlıyor. Vergi avantajlarının yanı sıra Model 3 için 1 milyon TL civarında bir fiyat belirlemeyi planlayan Tesla, Türkiye'deki elektrikli araç pazarında yeni bir dönem başlatmayı amaçlıyor. Tüketicilere daha erişilebilir fırsatlar sağlarken elektrikli araç seçeneğini de arttırıyor.

model-3-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN